Aktywne Wpisy

ly000 +100
Próbuję zrozumieć co takiego ludzie widzą w typowym nowym budownictwie i nie rozumiem tego. Tak, tak, niech sobie każdy buduje i mieszka gdzie chce, no ale zebrało mi się na narzekanie.
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
Ludzie w szczerym polu budują domki wielkości mojego garażu w kształcie czegoś, co kiedyś można było nazwać domkiem letniskowym i jeszcze nagrywają filmiki na youtube jacy to znawcy budownictwa są i jakie to doświadczenie mają, bo wybudowali domek 90-120 m2.
Czy
źródło: image
Pobierz
mlody_sarmata_ +402
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

U mnie były listwy skręcane do ściany odkręcalo się puszczałem co chcialen przez cały pokój i spokój.
Na nowym mieszkaniu mam listwy akrylem przyklejone. Mam puścić kable a potem je kleić ? Wtf strasznie nie praktyczne..
A Wy jak sobie radzicie z prowadzeniem kabli na nowych mieszkaniach ?
#pytanie #mieszkanie #budownictwo
źródło: comment_16689295848hhRVlDgMJDNBzSM2iXPJc.jpg
PobierzWprowadziłem się i jakoś internet i 5.1 głośniki trzeba podpiąć :D Gdybym mieszkał sam kable bym taśma podkleil ale z kobietą taki nr nie przejdzie xd
źródło: comment_16689443687F9OMethg4aVX3xGymDomD.jpg
Pobierz@grv_: w sumie nie zastanawiałem się skąd taka nazwa xD w każdym razie mam tak puszczony kabel z rutera do switcha pod tv (do tv, konsoli, laptopa) i wszystko śmiga zgodnie z przepustowością w opisie przewodu