Aktywne Wpisy

Revvvvvvvvvvvvvvvv +416
Ostatnio nauczycielka p0lskiego u mnie na lekcji powiedziała coś o tym że mężczyźni nie są czuli dla swoich dzieci itp. Ja powiedziałem "ale z Pani seksitka", a ta sie tak oburzyła, zaczeła gadać że ją tym obraziłem, że nie mam do niej szacunku i mi wpisała nagane xDDDD
Taki wygląd p0lek i stanu szkolnictwa w #szk0la
90% nauczycieli to kobiety i potem jest jak jest. Seksizm oczywiście działa w jedną strone xD
Taki wygląd p0lek i stanu szkolnictwa w #szk0la
90% nauczycieli to kobiety i potem jest jak jest. Seksizm oczywiście działa w jedną strone xD

dqdq1 +134
#silownia #trening #dieta #mikrokoksy #mirkokoksy #pytaniedoeksperta #chudnijzwykopem
Co robić w takim wypadku
Wbijaj 3000kcal dziennie, i po dobiciu 85kg zacznij robić dopiero redukcje bo tak to żadnych większych mięśni się nie dorobisz. Łape przy 15% powinieneś mieć z 39cm minimum
Nie bój się zalania. Dopóki nie będziesz robił dirty bulkingu, czyli łapania 2000kcal z samych czipsów itp. to mięsnie będą rosnąć w miarę proporcjonalnie.
Z własnego doświadczenia mówię. 2 lata temu zaczynałem z 63kg masy, teraz mam 77 i myślę że dla mnie to dalej za mało, ale to kwestia osobista. I mimo tych 14kg w przód, bodyfat jest bardzo podobny bo brzuch jest prawie tak samo zarysowany jak przy