Wpis z mikrobloga

• 384
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 4
@w_glab_przeszlosci kolego, to mem

Ale abstrachując od tego, to zrozumiałe że zdarzają się błędy. Z tymże ten kto ten błąd wykonał nie powinien mówić że to druga strona zrobiła, nie wiedząc do końca jak było, bo w ten sposób tylko traci się swoją wiarygodność
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@rafau16: ale wiesz że nawet jeśli rakiety zostały wystrzelone z terenu Ukrainy, to wcale nie znaczy że wystrzelili je Ukraińcy? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, ale jest wojna i mają na swoim terenie wojska nieprzyjaciela :-)
@lumpex200: ale to już jest potwierdzenie, że tę rakietę wystrzelili Ukraińcy? Bo samo wystrzelenie z ich terenu o niczym nie świadczy
  • Odpowiedz
@muse: Ale ja nie napisałem, równie dobrze mogła to być rakieta wystrzelona z powietrza, czegokolwiek. Ale jeśli jest jak jest no to cóż.
  • Odpowiedz
może dlatego, że błąd broniącej się przed barbarzyństwem Ukrainy to coś innego niż błąd agresora

@w_glab_przeszlosci: Jaki błąd xD Zamordowali Polaków, i pierwsze co zrobił Zeleński to puścił farmazona że to nie on tylko Ruscy i NATO powinno wjechać na pełnej xD
  • Odpowiedz
@Redminek:
Wykopki wczoraj robiące masę memów o śmierci dwóch osób w Przewodowie - haha my już ubrani

Wykopki reagujące na mem o tym, że to ukraińska rakieta - hurr duet ruska onuco, kacapie z------y jak śmiesz
  • Odpowiedz