Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@piotre94: Tak wygląda nowy wspaniały świat - jesteśmy ciałopozytywni, chyba że chodzi o mężczyzn to wtedy nie. Każde życie jest ważne, chyba że masz baner white lives matter to wtedy jesteś naziolem. Masz przytakiwać, uśmiechać się i cieszyć ze wspaniałości jaką ci daje nowy wspaniały świat, chyba że chcesz napisać niewygodny komentarz to wtedy jesteś ruską onucą i trollem. Jesteśmy pro-LGBT, chyba że nasz oponent w dyskusji jest przebrzydłym prawakiem to
ta, bo wszyscy mają obowiązek znać jakąś gówno gazetkę z hamburgeryki

@brere: Jak się ją podaje jako źródło tego, że "paćcie co te lewaki wyprawajo" to tak, warto by było zweryfikować to źródło.

Jak ja powiem, że jestem z Konfederacji i generalnie u nas w Partii uważamy, że należy eksterminować wszystkich ukraińców, to też będziesz to podawał jako przykład, a jak ktoś cię zweyfikuje to powiesz "a skąd mam znać wszystkich
śmiechłem, zaplusowałem i elo

@brere: I wbiłeś do pustego łba nieprawdziwą informację i się z tego cieszysz, bo cię bawią te wymyślone przez prawaka lewaki. Pójdziesz na wybory, zagłosujesz na PiS albo Konfederację i się w końcu obudzisz w III Rzeszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) (#pdk)