@piotre94: Tak wygląda nowy wspaniały świat - jesteśmy ciałopozytywni, chyba że chodzi o mężczyzn to wtedy nie. Każde życie jest ważne, chyba że masz baner white lives matter to wtedy jesteś naziolem. Masz przytakiwać, uśmiechać się i cieszyć ze wspaniałości jaką ci daje nowy wspaniały świat, chyba że chcesz napisać niewygodny komentarz to wtedy jesteś ruską onucą i trollem. Jesteśmy pro-LGBT, chyba że nasz oponent w dyskusji jest przebrzydłym prawakiem to
@banciur: zbyt wiele razy miałem styczność z ludźmi, którzy serio tak myślą, więc kompletnie nie interesuje mnie to, że ten artykuł miał być rzekomo taką zarzutką.
@WujaTHC: ale typie, ja napisalem że ja się osobiście spotkałem z takimi opiniami wiele razy, a nie że "łełe napewno istnieją tacy ludzie". Już nie musisz tu pampersa #!$%@?ć ( ͡º͜ʖ͡º)
@Morf: Typie, opisałem to co przeczytałem. Czy mogłem się bliżej przyjrzeć stronie? No pewnie. Czy rzeczywistość dogania satyrę? Jak najbardziej. ( ͡°͜ʖ͡°)
@brere: zanim poprzesz lub skomentujesz szczerze oburzony, warto sprawdzic czy nie robisz z siebie debila ¯\_(ツ)_/¯ Nie trzeba znac zadnej gazetki, wystarcza 8 slow w google wpisac.
@brere: kolego, no to komentuj na zdrowie, wykopuj fejki i ciesz sie ze stoczyles kolejna walke z jakims humbugiem wrzuconym dla jaj. Nic nie musisz i szczerze mowiac nic mi do tego.
ta, bo wszyscy mają obowiązek znać jakąś gówno gazetkę z hamburgeryki
@brere: Jak się ją podaje jako źródło tego, że "paćcie co te lewaki wyprawajo" to tak, warto by było zweryfikować to źródło.
Jak ja powiem, że jestem z Konfederacji i generalnie u nas w Partii uważamy, że należy eksterminować wszystkich ukraińców, to też będziesz to podawał jako przykład, a jak ktoś cię zweyfikuje to powiesz "a skąd mam znać wszystkich
@brere: I wbiłeś do pustego łba nieprawdziwą informację i się z tego cieszysz, bo cię bawią te wymyślone przez prawaka lewaki. Pójdziesz na wybory, zagłosujesz na PiS albo Konfederację i się w końcu obudzisz w III Rzeszy ( ͡°͜ʖ͡°) (#pdk)
nieeee no przecież to trolling xD prawda? prawda!?? xd
@salad_fingers: to jest problem tak zwanego "Poe's law", że parodiowanie ekstremistów jest nieodróżnialne od autentycznych ekstremistów, bo są tak odklejeni, że nigdy nie wiadomo co jest żartem, a co na poważnie https://en.m.wikipedia.org/wiki/Poe%27s_law
Czemu ludzie którzy nie chodzą do kościoła i ostatni raz byli w nim podczas bierzmowania chcą mieć ślub kościelny? #logikarozowychpaskow #slub #zwiazki
@piotre94: to jest zarzutka którą złapałeś.
@ciepla_kupka_2137: https://iqfy.com/dad-bod-body-positivity-appropriation/
@WujaTHC: dlatego OP wrzucił zdjęcie a nie link bo by mu szybciej wytknęli że to strona satyryczna?
no ale taki @Howard_Roark: wie lepiej xD
1. Uwierz w oczywistego fejka
2. łełe no i co z tego że to fejk na pewno istnieją tacy ludzie
3. Profit lewactwo zaorane
@Morf: Typie, opisałem to co przeczytałem. Czy mogłem się bliżej przyjrzeć stronie? No pewnie. Czy rzeczywistość dogania satyrę? Jak najbardziej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie trzeba znac zadnej gazetki, wystarcza 8 slow w google wpisac.
@brere: to popatrz na komentarze powyzej, spokojnie zbierzesz lawe oburzonych.
@brere: Jak się ją podaje jako źródło tego, że "paćcie co te lewaki wyprawajo" to tak, warto by było zweryfikować to źródło.
Jak ja powiem, że jestem z Konfederacji i generalnie u nas w Partii uważamy, że należy eksterminować wszystkich ukraińców, to też będziesz to podawał jako przykład, a jak ktoś cię zweyfikuje to powiesz "a skąd mam znać wszystkich
@brere: I wbiłeś do pustego łba nieprawdziwą informację i się z tego cieszysz, bo cię bawią te wymyślone przez prawaka lewaki. Pójdziesz na wybory, zagłosujesz na PiS albo Konfederację i się w końcu obudzisz w III Rzeszy ( ͡° ͜ʖ ͡°) (#pdk)
@salad_fingers: to jest problem tak zwanego "Poe's law", że parodiowanie ekstremistów jest nieodróżnialne od autentycznych ekstremistów, bo są tak odklejeni, że nigdy nie wiadomo co jest żartem, a co na poważnie https://en.m.wikipedia.org/wiki/Poe%27s_law