Aktywne Wpisy
diGIO +69
Niemieckiemu agentowi nie mieści się w głowie, że można prowadzić suwerenną politykę.
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
Tak to jest jak fajnopolaki wybierają kukolda na premiera.
Widać, że wojna się ma ku końcowi i źle to wygląda dla kijowskiego reżimu, najpierw wyciekło nagranie jak chad Orban sztorcuję kijowskiego narkomana a teraz to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazlewactwa #ukraina #rosja #wojna #polityka
grzesiecki +154
Pierwszy raz układam płytki, wiem że #!$%@?, ale chcę się pochwalić
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
#majsterkowanie #zrobtosam #ciekawostki #glazurnik15k #stepujacybudowlaniec
Dzisiaj natomiast właściciel/właścicielka owej "działalności" zaczął straszyć kodeksem karnym wszystkich użytkowników, którzy zamieścili negatywną opinię w Google, a moderacja usunęła mój wpis jako "treści nieodpowiednie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W związku z tym uprzejmie proszę wszystkich czytających ten post mikroblogerów o zachowanie ciepłych wspomnień o całej sprawie, a także mojej skromnej osobie, oczekującej na smutnych panów w kominiarkach o 6 rano. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z życzeniem właściciela zawartym na poniższym komentarzu, proszę o pomoc, bo ja nie wiem co można zrobić z tą ulotką ¯\_(ツ)_/¯
teksty24.com.pl
twojtekst24@gmail.com
570 100 303
#afera #motoryzacja #samochody #polska #zalesie #gownowpis
https://www.wykop.pl/link/6893063/firma-teksty24-ta-z-wczorajszej-afery-z-rysowaniem-aut-straszy-wykopkow-sadem/
@Jechanka: Poprosiłem o dokładniejsze wyjaśnienia. Dostałem jedynie komunikat "odwołanie nieprawidłowe" ¯\_(ツ)_/¯
ale różne rzeczy się zdarzają
Komentarz usunięty przez moderatora
Przecież korzystałem z usług. Jestem taki niezadowolony.
Poinformowałeś o sposobach działania firmy.