Aktywne Wpisy

Aurielle +7
#logikarozowychpaskow #niebieskiepaski #
Z cyklu głupie wykopowe zabawy... Proszem mi powiedzieć jaki kolor mają moje oczęta 😆
Z cyklu głupie wykopowe zabawy... Proszem mi powiedzieć jaki kolor mają moje oczęta 😆
źródło: IMG_20240701_164350
PobierzKtury?
- Rzułty 13.7% (116)
- Zielony 79.1% (668)
- Napiszę w kom 🙂 7.1% (60)

xoxoxo_oxoxox +68
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
I ten opis który jeszcze bardziej oddala kandydatów XD
A tyle sie mówi mówiło o mokebe ale niee
Tak czy siak macie walczyc o nią xD
źródło: 449339909_1806853093135262_760927884482623022_n
Pobierz

Dzisiaj natomiast właściciel/właścicielka owej "działalności" zaczął straszyć kodeksem karnym wszystkich użytkowników, którzy zamieścili negatywną opinię w Google, a moderacja usunęła mój wpis jako "treści nieodpowiednie" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W związku z tym uprzejmie proszę wszystkich czytających ten post mikroblogerów o zachowanie ciepłych wspomnień o całej sprawie, a także mojej skromnej osobie, oczekującej na smutnych panów w kominiarkach o 6 rano. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zgodnie z życzeniem właściciela zawartym na poniższym komentarzu, proszę o pomoc, bo ja nie wiem co można zrobić z tą ulotką ¯\_(ツ)_/¯
teksty24.com.pl
twojtekst24@gmail.com
570 100 303
#afera #motoryzacja #samochody #polska #zalesie #gownowpis
źródło: comment_1667913000sUZphnVZJIvKX6gCEMd3NQ.jpg
PobierzJa bym na twoim miejscu popróbował poszukać czy ktoś ma nagrania z kamerki i zglosić asów jednak za uszkodzenie mienia. Może im zmięknie rura.
I tak już praktycznie od wczoraj cały czas odpisuje na powiadomienia XD
@eugeniusz_geniusz: to bardzo dobry sposób na reklamę, bo:
a) roznosisz na parkingach wokół uczelni wyższych
b) wśród osób, które w swoim budżecie mają pieniądze na samochód, więc
Akurat padał deszcz i jak zabrałem ten kawał mokrej kartki, kartka ta zostawiła plamę z atramentu na szybie (najpierw padał deszcz, potem przyjrzało słońce). Wycieraczki nie dawały radę wyczyścić tego aż musiałem sam szorować to żeby zeszło na stacji. Niby nic ale niesmak pozostał
jakby ten pieniacz faktycznie rozkręcił jakieś postępowanie, to walcie na priv. nienawidzę tych śmieciarzy #!$%@?ących ulotkami wszystko dookoła.
@monter_wolter: co za downy