Aktywne Wpisy

rosen +11
Mateo353 +22
Macie oficjalny statement Wonzia. Nie strimuje, bo obrażacie mnie i moje gry, w które lubię grać. Wonziu maluje obraz jakby ludzie przychodzili i jechali go od k---w, a najwyżej co to było pytanie, czy będzie coś dzisiaj innego oprócz kart albo Star Citizena albo oznajmienie, że Star Citizen to wychodzą. Wonziu uznał to za mega toksyczną atmosfere i jak typowy płatek śniegu to jest to dla niego za dużo. #wonziu
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1667794836FjpMtwPiGDcea0FGLGPtEK.jpg
PobierzPo zwrocie starego oddają 300
Na tą chwilę działa trzeci rok bez zarzutu, nie pamiętam ile dokładnie zapłaciłem za wymianę ale na pewno jakieś kilka stów, plus płyny itp.
@eloar: Cholera, prawie 280k i oryginalny rozrząd
A ząbków jest tam faktycznie sporo w tej całej konstrukcji.. "Jak działa maglownica? Zasada działania przekładni kierowniczej jest dosyć prosta. Kierownica połączona jest z kolumną kierowniczą, która dalej przechodzi w wał kierowniczy. Na końcu wału znajduje się zębnik dociśnięty do listwy zębatej, która jest już bezpośrednią częścią maglownicy. Obrót kierownicy powoduje również obrót zębnika, co z kolei przekłada się na ruch listwy zębatej w prawo lub
Ja p------e, te podlaskie chatki z gówna i trawy xDDD
ja mam Passata R36 i sam producent zaleca sprawdzenie i wymiane rozrządu przy 250 co też uczyniłem. Mimo, że zużycia to nie za bardzo wykazywał :)
@Taikun44: Bardziej nawet chodzi o to, że benzyna. Przedlift z benzyną będzie trochę gorszy niż Twój ale też znośny.
@eloar: mordeczko w tym silniku to co 150k to się zaleca wymianę paska osprzętu nie rozrząd ;)