Aktywne Wpisy

Melkovva_ +26
Dziękuję wam za to że jesteście ❤️🫶🏼
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @
@JoeGlodomor @ibleedforyou @serniczekwiedensky @XXX_Boris_Gromow_24cm_XXX @bibi__ @Podroznik87 @szatanEK666
@oficjalniemartwa @PanTuNieMieszkasz @sadzik37 @zssrauamaiw @jan-plastrek @GF91 @PodniebnyMurzyn @KladzSie @vieniasn @Miteora @SaintWykopek @BaldWisdom @cocojambo210 @BlackenedBlue @Jacolosek @leonid_bialkow @vvn81 @KarnetNaGlony @JakisGlupiKon @Jestem_Tutaj @AlexandraWhite @wielbiciel_storm_iron @szyderczy_szczur @Satan_Was_a_Babyboomer @wybryk_natury @

ibleedforyou +2
Związałam sie z facetem który właściwie ma czystą kartę bez dzieci i rozwodu. Ja jestem po dwóch rozwodach i z 11latkiem na pokładzie. On wcześniejsze związki niestety zdrada i ucieczka do innych. Sam w koncu odważył sie na terapię po której dużo zrozumiał. Tamte również czyste karty lecz to ze mną chce zalozyc rodzine. Początku byly super teraz trochę ochłonęło. Do czego dążę. Ja niestety ogromne problemy finansowe o których wie i

Fajnie się żyje, ale nie chcę umierać. To bez sensu, taki grind - jak granie w grę z hard vipe co jakiś czas. Na ten moment się zwodzę, że zanim będę stary (27lvl here) to może chociaż ogarną jak przenieść świadomość w chmurę. Co Wy myślicie? Dla mnie bez sensu staje się rozwój, skoro i tak wszystko idzie w piach, a potomstwa nie wydaję bo #antynatalizm.
#egzystencjalizm #smierc #zycie #rozkminy #problemypierwszegoswiata #pomocy
Nie mówcie mu
Ode mnie polecam: Emil Cioran, Albert Camus, Erich Fromm.
@Suheil-al-Hassan: Marzenie stare jak świat. Ludzie tak bogaci i tak potężni że aż trudno nam sobie wyobrazić walczyli ze śmiercią, ale koniec końców to i tak ona zawsze wygrywa i każdego pochłania, nieważne czyś król czy żebrak.
źródło: comment_1667609669pXQLLDA8T5tahw7HaQkOt1.jpg
Pobierz@Suheil-al-Hassan niestety wszyscy umrzemy i nie ma na to rozwiązania i może nigdy nie będzie