Aktywne Wpisy
Nieprawidlowy_login +353
Dzisiaj kilka słów o swoim projekcie. Gra nazywa się Caribbean Tide i będzie uwspółcześnioną wersją Sea Dogs/Pirates of the Caribbean z domieszką AC: Black Flag. Realistyczna żegluga, handel towarami, zarządzanie własną kolonią spięte klamrą w postaci zwięzłej fabuły w basenie całego Morza Karaibskiego. Załogę rekrutujesz po tawernach, statki zdobywasz albo kupujesz, tak samo jak wszystkie towary a jak zabraknie kasy to załoga może wysadzić z własnego statku na najbliższej wyspie ( ͡
źródło: CT_S_04
Pobierz
kastrator2 +184

XDDDDDDDDDD
Moja branza jak i wyksztalcenie to w bardzo duzej czesci jezyki obce i uwazam, ze potrzeba okolo 1,5 roku intensywnej nauki jezyka obcego (i mowie tu o jezyku typu angielski, niemiecki czy francuski) aby rzeczywiscie z tym jezykiem efektywnie
To ile może zająć stworzenie takiego clona?
Poradniki na YT mają długość 3-5h, więc raczej w 5dni to na luzie
Nawet mi sie nie chce rantowac. ZEROWA wartosc z takiej sciezki nauki. Jak sie chce czlowiek nauczyc programowac a potem pracowac w zawodzie to studia -> staz -> junior a nie jakes roadmapy od Predeepa
Jak masz talent to wszystkiego się nauczysz.
Talent = "o, jakie to fajne, będę to napiedalał aż do pożygu i mi się nie znudzi"
Komentarz usunięty przez autora
@pawzad: cierpliwość, dociekliwość, szukanie informacji, czerpanie satysfakcji z automatyzowania, kombinowanie