Aktywne Wpisy

SynMichaua +45
Leżę jeszcze w łóżku i czekam aż wszyscy wstaną żeby razem z żoną i dzieciakami zjeść śniadani, później pokażę dzieciakom Hirołsy i będę grał do obiadu, wczoraj instalowałem na czysto Windowsa tylko po to.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
Wiem że nie da się wrócić tamtych czasów ale dziś planuję poczuć na chwilę tą beztroskę sprzed prawie 30 lat.
A może któreś z dzieciaków nauczę grać i pogramy razem z trybie gorących pośladków...
To będzie dobry dzień.
źródło: IMG_3611
PobierzMirki #chwalesie po 25 latach palenia mam 24h bez fajek. Ja wiem że je#ac palaczy śmierdzieli ale trzymajcie kciuki za moją wytrwałość.

No i chłopak się namyślił, zajęło mu to 2 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcę żebym udawała divę przed nim. Mam wymyśleć cennik usług i zaaranżujemy scenkę, że on przychodzi do divy. Trochę to dziwne, nie powiem, ale życzenie to życzenie.
Pytanie do #niebieskiepaski najlepiej tych mających doświadczenie z #divyzwykopem
Jak wygląda taka wizyta? Co mam mówić? Jak się cenić (za tania być nie mogę( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i ogólnie jak to rozegrać? Help! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
Komentarz usunięty przez autora
@Assiduus: I co w tym złego, że płaci banknotami a nie barterem???
No i ciekawe, czy nie przyprowadzi kolegi - może brakuje mu 200 zł i chce dorobić w ten sposób?
@ChosennOne: 32 lata. Co oferuję xD chyba standard xD krępujące pytanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Assiduus: ufam, że nie
@jast: a kot może być ( ͡° ͜ʖ ͡°) ?
Komentarz usunięty przez autora
Ze spraw organizacyjnych to wchodzi i od razu kieruję go do łazienki. Ogarnia się, wychodzi, a ja leżę i pachnę?