Wpis z mikrobloga

Mój Niebieski jakiś czas temu dostał ode mnie na urodzinki poza prezentem także "życzenie". Wiecie o co chodzi, w dowolnym momencie może sobie zażyczyć cokolwiek, a ja mam to spełnić.
No i chłopak się namyślił, zajęło mu to 2 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcę żebym udawała divę przed nim. Mam wymyśleć cennik usług i zaaranżujemy scenkę, że on przychodzi do divy. Trochę to dziwne, nie powiem, ale życzenie to życzenie.
Pytanie do #niebieskiepaski najlepiej tych mających doświadczenie z #divyzwykopem
Jak wygląda taka wizyta? Co mam mówić? Jak się cenić (za tania być nie mogę( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i ogólnie jak to rozegrać? Help! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
  • 212
  • Odpowiedz
4. Każesz mu iść pod prysznic

5. ...

5a...

6. Chłop jest napalony ale wtedy mówisz CHWILA MOMENT NAJPIERW KASA KOCHANIUTEŃKI

@SzubiDubiDu: Bez sensu. A jak okaże się po prysznicu, że chłop nie ma kasy, to kto zapłaci za wodę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@RozowaWkolorachTeczy:
Chłop idzie na miasto a ty mu wysyłasz adres ale bez numeru mieszkania. O numer mieszkania ma się dowiedzieć jak dojedzie.
Jak dojedzie i dzwoni to nie odbierasz. Możesz wysłać SMS, że jeszcze 5 minut.
Po 5 minutach piszesz, że jeszcze chwila.
Po następnych 5 wysyłasz numer mieszkania. Albo nie bo już masz innego klienta na kwadracie.
Chłop dzwoni do drzwi, ty otwierasz w kusym szlafroczku, ale schowana za drzwiami, bo sąsiedzi. Jak się wita za głośno to go uciszasz agresywnie, no bo dyskrecja
  • Odpowiedz