Aktywne Wpisy
Polejmnie +261
Joanna Steinmann, polka. Przewoziła migrantów z Polski do Niemiec.
Jej syna skatowała na śmierć w parku grupa migrantów.
Poniżej zdjęcie Pani Joanny , a w komentarzu kolejne już po zdarzeniu.
Podobno dobro wraca,. Widocznie to co Pani Joanna robiła nie było dobre.
https://www.nius.de/articles/stark-fuer-ihren-toten-sohn-deutschlands-tapferste-mutter/ad93990a-db36-4e86-8851-3a42a1e4120b
Jej syna skatowała na śmierć w parku grupa migrantów.
Poniżej zdjęcie Pani Joanny , a w komentarzu kolejne już po zdarzeniu.
Podobno dobro wraca,. Widocznie to co Pani Joanna robiła nie było dobre.
https://www.nius.de/articles/stark-fuer-ihren-toten-sohn-deutschlands-tapferste-mutter/ad93990a-db36-4e86-8851-3a42a1e4120b
olya +36
10 lat temu można byłoby mnie nazwać lewaczką. Dziś moje poglądy polityczne i moja tolerancja nabrały obrotu o 180 stopni. Dojrzałam? Nie, ale nabrałam pewnego życiowego doświadczenia. Stałam się dużo bardziej konserwatywna w kwestiach LGBT, uchodźców oraz socjalu. Aktualnie doświadczyłam na swojej skórze paskudna, socjalną politykę Niemiec, która tłamsi tych uczciwie pracujących wspierając leniwych. W aktualnej spółdzielni mieszkaniowej mamy mieszkanie od 8 lat. Złożyliśmy wniosek o zmianę mieszkania, bo na 4 osoby
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
No i chłopak się namyślił, zajęło mu to 2 miesiące ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcę żebym udawała divę przed nim. Mam wymyśleć cennik usług i zaaranżujemy scenkę, że on przychodzi do divy. Trochę to dziwne, nie powiem, ale życzenie to życzenie.
Pytanie do #niebieskiepaski najlepiej tych mających doświadczenie z #divyzwykopem
Jak wygląda taka wizyta? Co mam mówić? Jak się cenić (za tania być nie mogę( ͡° ͜ʖ ͡°) ) i ogólnie jak to rozegrać? Help! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki
@RozowaWkolorachTeczy: No to jak w końcu? :D
Obejrzyj sobie po prostu jakiś film typu public agent XD
@RozowaWkolorachTeczy: Buty z czerwoną podeszwą projektowane przez Christian'a Louboutin'a ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Atrybut #!$%@? ekskluzywnej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@SzubiDubiDu: Bez sensu. A jak okaże się po prysznicu, że chłop nie ma kasy, to kto zapłaci za wodę? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Chłop idzie na miasto a ty mu wysyłasz adres ale bez numeru mieszkania. O numer mieszkania ma się dowiedzieć jak dojedzie.
Jak dojedzie i dzwoni to nie odbierasz. Możesz wysłać SMS, że jeszcze 5 minut.
Po 5 minutach piszesz, że jeszcze chwila.
Po następnych 5 wysyłasz numer mieszkania. Albo nie bo już masz innego klienta na kwadracie.
Chłop dzwoni do drzwi, ty otwierasz w kusym szlafroczku, ale schowana za drzwiami, bo sąsiedzi. Jak się wita za głośno to go uciszasz agresywnie, no bo dyskrecja