Aktywne Wpisy

UczesanyPedryl +144
Wykopowicz zdobywający 100k na krypto/giełdzie: Po latach potu i stresu w końcu uzyskałem wyczekiwaną wolność finansową!
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz
Lekarz który zarobił 100k: O, wypłata za miesiąc wpadła.
#gielda #kryptowaluty #bitcoin #lekarz

J-23cm +175
O tym jak ten trzeci z #ichtroje (alias Jacek Łągwa) stał się moim hostingiem zdjęć na #facebook (inb4, wiem że teraz można wysyłać wiadomości do siebie, ale nasza jednostronna współpraca trwa od siedmiu lat xD)
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
Nie chcę mi się przez kabel USB przesyłać zdjęć na komputer, więc wysyłam je Jackowi na Messenger i potem zgrywam sobie to na PC. Lecą filmy, zdjęcia, skopiowanie teksty etc. Nic drażliwego wbrew pozorom,
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Zapraszam do głosowania i komentowania. Który z zawodników zagrał lepiej, Waszym zdaniem? Głosujcie stawiając plusa przy jednym z dwóch komentarzy z ich nickami. Jeżeli nie będziecie mogli się zdecydować - możecie zagłosować na obu.
Jak doszło do tego, że @krucheandruty i @noz_w_potylicy zagrali Barkę? Mieli dogadać się w sprawie wspólnego podkładu w ciągu dwóch dni, ale spóźnili się z tym zadaniem. Dlatego backing dostali ode mnie. Czekam na podobną okazję w kolejnych rundach - mam przygotowaną listę mniej lub bardziej głupich pomysłów i nie zawaham się jej użyć ;)
wykop.pl przygotuje upominki dla najlepszych gitarzystów tej edycji ( ͡° ͜ʖ ͡°) a przed finałem dojdą pewnie jeszcze inne nagrody.
[[Drabinka konkursowa]](https://challonge.com/pl/p1p52ndx) [[Regulamin]](https://docs.google.com/document/d/1CbA_erbUYgLYVbDmqKnsTg8yEl1X5S3UbqKXv8BN-ig/edit?usp=drive_web&ouid=114169013613123168508)
#gitara #gitaraelektryczna #muzyka #tworczoscwlasna #produkcjamuzyki #mirkoguitarwars #wykopobrazapapieza #2137
@dinkum:
źródło: comment_1667312046HCwMZTvQ2d2TV8ryD2q4Dv.jpg
Pobierzźródło: comment_1667317065YwOvFfevXaSvofnLZnmKyv.jpg
Pobierz@krucheandruty & @noz_w_potylicy: dobra robota, proszę grać częściej (-; głosowanie ogarnę, jak Was wysłucham dokładniej w samochodzie i wrócę do domu!