Aktywne Wpisy

Polki zdziwione, że u książąt orientu to one muszą płacić za luksusowe życie Ahmeda, jego rodziny i kumpli xD
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
#p0lka #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #habibi
źródło: temp_file1010593743119107150
Pobierz
Cabajo +231
Mirki co ja o-------m ( ͡º ͜ʖ͡º)
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
Wziąłem szybki urlop w pracy i przejechałem w pojedynkę całą Skandynawię na motocyklu.
W skrócie: 10 dni, 7101 km, 9-15h jazdy dziennie, temp 5-25*C, średnie spalanie 5 L, niezliczone pasma górskie i piękne widoki, kilkadzięsiąt reniferów po drodze, piękne drogi i niezapomniane widoki; była burza, deszcz, chmury
źródło: 6
Pobierz

@Ponury_Dewiant: No właśnie "normalny" nie jest odpowiednim słowem, bo to znaczy, że ci co odstępują od normy są "nienormalni", a mirki mogą zaklinać rzeczywistość jak chcą, ale chyba nie będziemy się kłócić o to, że gdy ludzie mówią do kogoś, że jest "nienormalny", to nie chodzi im o to, że ktoś jest "niezgodny z normą", tylko mają
@frugom: Miriam te 15 lat temu stało się imieniem zakazanym - synonimem transa. Pomimo że to po prostu inny zapis tradycyjnego imienia Maryśka
@little_muffin: A wiele kobiet fantazjuje o gwałcie - co innego jednak fantazje czy świadome jaranie się czymś a co innego rzeczywistość w której ktoś cię zmusza lub oszukuje
Komentarz usunięty przez autora