Aktywne Wpisy

Megasuper +5
Największym błędem Polski było wspieranie Ukrainy w tej wojnie. Putin się na nas #!$%@?ł choć wcześniej nigdy Polsce nie groził. No i Ukraina też ma w dupie Polskę i 0 wdzięczności xD no i na #!$%@? nam to było? #ukraina

aczutuse +13
Co powiedziałem "nie tak"?
Fryzjerka gadała se, że najlepszy byznes to monopolowy mieć, a ja na to, że nie ciałbym mieć, bo nie ciałbym się przyczyniać do rozpijania społeczeństwa. I mnie wyśmiała ech.
#przegryw
Fryzjerka gadała se, że najlepszy byznes to monopolowy mieć, a ja na to, że nie ciałbym mieć, bo nie ciałbym się przyczyniać do rozpijania społeczeństwa. I mnie wyśmiała ech.
#przegryw
źródło: images (2)
Pobierz

źródło: comment_1666771389oDxkWnDvdOnqcFP4DzZVG9.jpg
PobierzTak po 30 magicznie pieniądze spadają z nieba kobiety ustawiają się w kolejce, i zaczynasz żyć jak król, za sam fakt posiadania 30 lat ;)
Pomyśl troszkę zanim coś napiszesz. Bo to ten sam poziom jak pisanie że dla kobiet od 30 lat jest ściana xd
Facet- nie każdy tylko taki który do czegoś doszedł i ma jakiś majątek- dom, mieszkanie oraz oszczędności oraz również dba o kondycję ma większy wybór wśród kobiet młodszych i starszych niż mając 20 lat studiując bez
@r5678: XD
Po pierwsze facet fizycznie rozwija się do 25 roku życia także w okolicach 30 ma się najbardziej ogarnięte ciało jak się nie #!$%@?ło stylu życia.
Po drugie to właśnie wtedy człowiek po studiach ma już trochę expa w zawodzie i jako architekt, lekarz itp "zaczyna zarabiać"
Po trzecie to o wszystkim można tak napisać: sam fakt posiadania stu milionów nie znaczy, że będziesz miał
@mlodir: owszem, a co do zasady to wygląd odpowiada za to, że ktoś jest przegrywem, a o który dbanie wyśmiewasz w dalszej wypowiedzi.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja jestem w drugiej połowie dwudziestek i właśnie zaczęło do mnie docierać jakiś czas temu jak bardzo #!$%@?łem ich pierwszą połowę. I odkąd się wziąłem za słabe departamenty to czuję coraz bardziej autentyczną radość z życia. Chociaż na koniec się zgadzamy xD
źródło: comment_166680812618pXr6MIFW2iPnhZfLTEbd.jpg
Pobierz