Aktywne Wpisy
The_Earl +199
Nowiutka elewacja wyremontowanej kamienicy (przy ul. Ks. Witolda) pobazgrana sprayem przez jakiegoś bezmózga.
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
Jaką karę proponowalibyście dla takiej patoli? Biorę po plusie od każdego Mirka i słucham Państwa.
#wroclaw #patologiazewsi #patologiazmiasta #wandalizm #architektura
źródło: 472972829_952249597000843_2268257461443263137_n (1)
Pobierz
pepepanpatryk +188
Smutne realia zakładania rodziny na wynajmie.
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
Swoją drogą zakładać rodzinę 2+2 nie mając własnego kąta to dość śmiała decyzja w dzisiejszych czasach.
#nieruchomosci
źródło: 1000030655
Pobierz

źródło: comment_1666597695Go8XNWb7kjjRbQrLM42UwR.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Stare baby w pierwszych ławkach siedzą a by cię rozszarpały w sklepie za worek cukru.
ooo dokładnie tak
nie to co postępowe i nowoczesne muslimy...
@kodecss: w sedno mirku, w sedno.
większej głupoty w tym tygodniu już nie przeczytam
czujesz się gorszy za bycie Polakiem to twój problem
i nie wszyscy muszą o tym wiedzieć
Komentarz usunięty przez moderatora
kolejny, zakompleksiony, internetowy bystrzak
@kodecss: osobiście wolałbym dostać karteczkę z "hujem" od katola, niż przejechanie gwoździem, przejście po samochodzie czy nawet odklejanie karnego kutasa, co regularnie uskuteczniają "młodzi, wykształceni, postępowi" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PozdroPocwicz:
xD zawsze mam okrutną bekę z takich tekstów. Polacy najgorsi, mordo. Pakistańce z nożami w Londynie - to jest życie, typie muwie ci, 5 pchnięć na godzinę.
ja mam coś wykazać zakompleksionemu randomowi z internetu?
jeszcze jak byś miał jakieś ku temu powody to moglibyśmy pogadać, ale że nie masz, to nie widzę sensu
powtarzam - czujesz się gorszy będąc Polakiem to tylko i wyłącznie twój problem i nie musisz, nawet nie powinieneś tym obarczać innych
jakiś specjalista by ci się przydał
Chłop się naczytał za dużo Twittera i p-----ł mu się Internet z prawdziwym życiem xD.
źródło: comment_16666058392DJrbBP7ZsPay57y9ZP8j5.jpg
PobierzEwidentnie tak.
Albo troluje i jest zadaniowany na pisanie takich tekstów.
@velmar: po co mnie wyzywasz? bo nie zgadzasz się z moim twierdzeniem które mogę udowodnić? I jeszcze te wycieczki osobiste, że to nie naród jest be tylko ja, że to
Pewnie jesteś jednym z tych, co mają srogi ból dupki jak oglądają testo i piszą komentarze, że powinien zamknąć mordę, o-----ć się i tak dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
ooo nastąpiło "obrócenie kota ogonem"
twój powyższy tekst, na szczęście usunięty przez moderację, obnażał twoje podejście do rozmówcy i do Polski
pisząc o narodzie Polskim, piszesz również o mnie
pewnie wszystko możesz udowodnić, ale jakoś dziwnie tego nie robisz, za to rzucasz obelgami