Wpis z mikrobloga

@polock: Od dawna wiadomo że katole to najgorsza śmietanka społeczeństwa.
Stare baby w pierwszych ławkach siedzą a by cię rozszarpały w sklepie za worek cukru.
  • Odpowiedz
@polock: Od dawna wiadomo że katole to najgorsza śmietanka społeczeństwa.

Stare baby w pierwszych ławkach siedzą a by cię rozszarpały w sklepie za worek cukru.

@kodecss: w sedno mirku, w sedno.
  • Odpowiedz
@velmar: mam paru znajomych "muslimów" i piją normalnie alko, ruchają się po kątach i przeklinają. A w boga oficjalnie wierzą tak samo jak polscy katołacy, czyli tak mówią żeby nawiedzona rodzina się o------a. Problemem są ogólnie p0lacy. Ten naród jest toksyczny i zdegenerowany.
  • Odpowiedz
@PozdroPocwicz:Problemem są ogólnie p0lacy. Ten naród jest toksyczny i zdegenerowany.

większej głupoty w tym tygodniu już nie przeczytam
czujesz się gorszy za bycie Polakiem to twój problem
i nie wszyscy muszą o tym wiedzieć
  • Odpowiedz
@PozdroPocwicz: mam zupelnie inne doświadczenia, ale ponoć przyciąga sie ludzi podobnych sobie, wiec może tu jest problem ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kodecss: osobiście wolałbym dostać karteczkę z "hujem" od katola, niż przejechanie gwoździem, przejście po samochodzie czy nawet odklejanie karnego kutasa, co regularnie uskuteczniają "młodzi, wykształceni, postępowi" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Problemem są ogólnie p0lacy. Ten naród jest toksyczny i zdegenerowany.

@PozdroPocwicz:
xD zawsze mam okrutną bekę z takich tekstów. Polacy najgorsi, mordo. Pakistańce z nożami w Londynie - to jest życie, typie muwie ci, 5 pchnięć na godzinę.
  • Odpowiedz
@PozdroPocwicz:

ja mam coś wykazać zakompleksionemu randomowi z internetu?
jeszcze jak byś miał jakieś ku temu powody to moglibyśmy pogadać, ale że nie masz, to nie widzę sensu

powtarzam - czujesz się gorszy będąc Polakiem to tylko i wyłącznie twój problem i nie musisz, nawet nie powinieneś tym obarczać innych
jakiś specjalista by ci się przydał
  • Odpowiedz
@Flypho: nie napisałem, że najgorsi czy gorsi od kogoś tylko ogólnie zdegenerowani i toksyczni. Nasza kultura promuje pewne wzorce które są średnio akceptowalne w normalnym świecie i wydaje mi się, że warto o tym mówić i to zmienić.
@velmar: po co mnie wyzywasz? bo nie zgadzasz się z moim twierdzeniem które mogę udowodnić? I jeszcze te wycieczki osobiste, że to nie naród jest be tylko ja, że to
  • Odpowiedz
@Flypho: ja o komunikacji i wzorcach kulturowych a ten o przestępczości xddddd kompletny brak zrozumienia tematu.
Pewnie jesteś jednym z tych, co mają srogi ból dupki jak oglądają testo i piszą komentarze, że powinien zamknąć mordę, o-----ć się i tak dalej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@PozdroPocwicz:

ooo nastąpiło "obrócenie kota ogonem"
twój powyższy tekst, na szczęście usunięty przez moderację, obnażał twoje podejście do rozmówcy i do Polski
pisząc o narodzie Polskim, piszesz również o mnie
pewnie wszystko możesz udowodnić, ale jakoś dziwnie tego nie robisz, za to rzucasz obelgami
  • Odpowiedz