Wpis z mikrobloga

Jakie opony polecacie do 650zl za sztukę? Odbieram auto w tym tygodniu i niestety nie będzie miało zimowych opon, wiec potrzebuje czegos na już, myśle o tych ze screena, auto będzie jeździło po mieście w 90% czasu, 150 koni i napęd na przód, może polecacie coś innego? #motoryzacja #samochody #opony #audi
maikeleleq - Jakie opony polecacie do 650zl za sztukę? Odbieram auto w tym tygodniu i...

źródło: comment_1666547491hStfb4uERi3C4SKGxnQdkP.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trololo55: Mam teraz w A3 8V Dunlopy Sport Maxx, dobrze ze się kończą bo w rozmiarze 225/40/18 to nie jest to komfortowa opona, dość twarda :/
@zeta_: Czytałem o nich opinie i chyba wlasnie je weźmiemy, ale z kupnem się wstrzymam bo jednak teraz ma być po 17 stopni w dzień wiec trochę bez sensu na zimówki ;)
  • Odpowiedz
@maikeleleq: No jeszcze za wcześnie, chociaż podejrzewam, że druga połowa listopada to już będzie termin na zmianę.

Co do dunlopów mam w takie same letnie i elegancko się jeździ, ale ja szukałem twardych opon z dobrym trzymaniem, więc nie narzekam.
  • Odpowiedz
@maikeleleq: zmieniałem ostatnio opony w motocyklu to wszędzie pisali aby nie brać dunlopów tylko dorzucić do czegoś lepszego, podejrzewam, że w samochodowych może być podobnie i do topu im trochę brakuje...
  • Odpowiedz