Wpis z mikrobloga

@dorszcz: No i zajebiście mu odpisał, w dupach się wam już poprzewracało bym to podsumował.
A biedny pan skrzypek może niech łaskawie się przeprowadzi tam gdzie jest transport publiczny i koniec płakania.
  • Odpowiedz
No i zajebiście mu odpisał, w dupach się wam już poprzewracało bym to podsumował.

A biedny pan skrzypek może niech łaskawie się przeprowadzi tam gdzie jest transport publiczny i koniec płakania

@Orwell84: +1 @dorszcz To nie jest kwestia nieszanowania ludzi przez polityków a tego, że ludzie próbują obarczać winą polityków za swoje decyzje. O ile politykom można zarzucić w Polsce dość dużo i pewnie jeszcze więcej tak już nie
  • Odpowiedz
o k---a wam tez juz korba zakrecili

@dorszcz: Jaka korba? Zejdź na ziemię. Chłop chce żeby prezydent Poznania ustawiał całe miast pod niego tak żeby mogł zdążyć na zajęcia i zawiść córkę do przedszkola przecież gdyby ktokolwiek inny to napisał to byście zaczęli rzucać w niego pomidorami na środku rynku.
  • Odpowiedz
@dorszcz nie wiem o co chodzi, ale ceny komunikacji miejskiej w Poznaniu są p------e. Byłem w szoku, a mieszkam w Warszawie to do drożyzny przywykłem xD
  • Odpowiedz
@JonaszSynGrazyny: ja mieszkam w Oslo i w Gdańsku, i musze rano wstawać w poniedziałki żeby być w pracy na 13 bo mam samolot o 6 a z lotniska TORP muszę się dostać do centrum, przez j----a dulkiewicz co remontuje cały Gdańsk i braku komunikacji co 2,137 minuty na lotnisku muszę brać drogie ubery!!!!!! KTO TO WIDZIAŁ?!!
  • Odpowiedz
@Zly_On: Ja tam się cieszy, bo jak każdy lekko spowolnienie chciałeś być zabawny i ironiczny a wyszło jak zawsze w przypadku spowolnionych. Więc gratki a przy okazji porada. Nie sięgaj po sarkazm czy ironie bo to nie są twoje mocne strony.
  • Odpowiedz
Jak płaci podatki poza Poznaniem, i prawa wyborcze ma poza Poznaniem, to miasto Poznań będzie miało go w dupie. To nie tak, że on utrzyma infrastrukturę, której się domaga, albo że przy urnie wyborczej politycy zostaną wynagrodzeni za dogodzenie mu, więc o co chodzi?

Ja mu współczuję, i uważam że system polityczny, który ignoruje to że miasto tworzą także ludzie którzy w nim nie mieszkają za niedoskonały, ale obecnie Jaśkowiak nie ma
  • Odpowiedz