Aktywne Wpisy

KjatanSveisson +92
#gielda
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Otwieram wątek na najgłupsze pomysły jakie mieliście na giełdzie.
Ja zacznę. Kupiłem akcje Borussi Dortmund przed ich finałem w lidze mistrzów bo liczyłem że jak wygrają to akcje wystrzelą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: 1000004569
Pobierz
EndymionPP +27
Kobieta ZAORANA przez Groka.
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #rownouprawnienie #heheszki #humorobrazkowy
#niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #rownouprawnienie #heheszki #humorobrazkowy
źródło: Screenshot_20260206-172923
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Coś taki agresywny?
Mógł uciec, odmówić. Trafić do więzienia na parę lat albo skończyć z grzywną albo wręcz przeczekać w lesie najgorsze no to wybrał śmierć. Na espreso pewnie zaglądał i widział jak z dronów lecą granaty w kacapskie legowiska gdzie potem noga odlatuje na parę metrów i pozostaje tylko wykrwawić się na śmierć bo ruscy
źródło: comment_1666285553nac0cmsTPxAox7FMXmhu9L.jpg
Pobierzźródło: comment_1666287174fk8OFIrHmtnZHRAobNJg33.jpg
PobierzCo ty byś dziś zrobił gdybyś dostał powołanie do wojska na wojnę napastniczą?
Np masz zaatakować Czechy, zabijać cywilów, niszczyć ich infrastrukturę energetyczną, kraść surowce?
Potulnie pojechałbyś na front? Bo ja nie. Wolałbym zginąć niż zabijać niewinnych ludzi.
Nie ma wytłumaczenia dla ludzi którzy godzą się na mobilizację która ma pomóc zabijać niewinnych cywilów.