Aktywne Wpisy

AST0N +35
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Zdumiewające jak wielu przegrywów go hejtuje i nawet chwalą się tym że są przegrywami bo np nie stać ich na Teslę (-‸ლ) a sami nie robią nic by naprawić ten świat i tak naprawdę nienawidzą sami siebie. Masz jakiś problem? Zarób 100mld USD i sam kup Twittera albo pomagaj (lub nie) Ukrainie.
Nie chciałbym by te tagi skończyły jak f1 czy bitcoin
@mepps: przecież musk ma zarówno fanatycznych hejterów jak i fanatycznych obrońców od dawna. Dziwne że ich wojna już wcześniej nie wylała się na wykop.
xdd
Ale wiesz, że Elon na twitterze zamiast pomyśleć to wstawił posta w którym faworyzuje Rosjan?
Może i Elon zna się na rakietach ale jak chce pisać o innych rzeczach to niech sobie zatrudni doradcę.
Wydaje pieniądze jak chce? Większość pieniędzy poszła od rządu USA i Polski na Starlinki
@mepps: Elonowi nigdy wrogów i hejtów nie brakowało. W naszym środowisku, teraz hejt na niego jest dużo bardziej widoczny, z powodu naszego większego zaangażowania z racji sytuacji na Ukrainie.
Elon ma natomiast to do siebie, że
@MrNeko: On doskonale sobie zdaje z tego sprawe, tak jak reszta broniacych elona na wykopie. Tak dziala ruska propaganda, po prostu, jest ona obecna rowniez na wykopie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Moim zdaniem sa to szachy 5D i takie informacje jak ta, mogą mieć coś z tym wspólnego
https://www.money.pl/gospodarka/rosjanie-znalezli-zloza-cennego-surowca-mieszkancy-ostrzegaja-6780038382725920a.html
Skądś trzeba ciagnac surowce na miliony aut rocznie w dobrej cenie
@zibizz1: załóżmy na chwilę, że to prawda... po co w takim przypadku byłaby mu pomoc rosji?
@anonimowy_programista: Czy się nie przejmuje to nie wiem. Właśnie obawiam się, że momentami się przejmuje trochę za bardzo. Nie powinien się przejmować, ale się przejmuje. Taki charakter.
Skoro tak bardzo chce umowę z Rosją to proponuję mu tam zamieszkać.
Czy on nie słyszał o masowych morderstwach? Czy się przyzwyczaił dzięki polityce interwencyjnej USA?
@zibizz1: ciekawe, czy zdajesz sobie sprawę, że to nie lit jest podstawowym składnikiem bateri litowo-jonowych. Obecnie lit stanowi jakieś 5kg z całęgo batterypacka, z czego sam battery pack waży ~480g.
Jeżeli chodzi o metale ziem rzadkich, w przypadku baterii LFP, to zaledwie 7,5%
A gdzie powerwalle których dostępność w tym roku została ograniczona? Inni producenci też potrzebują baterii i to ich obecnie blokuje, żeby utrzymać się na rynku będą podkopywać dostawców testli. Sama Tesla w ciągu najbliższych 10lat będzie potrzebowała ~milion ton litu