Aktywne Wpisy

Riannon86 +244
Sprzątam w domowych książkach i znalazłam książkę kucharska prababci z 1889. Podsylam kilka stron. Gdyby ktoś chciał jakieś przepisy dajcie znać. #gruparatowaniapoziomu #gotujzwykopem #kuchnia #historia #ksiazki
źródło: temp_file386745078654283589
Pobierz
Pokojowa +28
Materiał filmowy z luksusowego ukraińskiego ślubu nad włoskim jeziorem Como.
Ślub pary pochodzącej z Kijowa odbył się 10 lipca w Willi Balbiano, którą właściciele wynajmują średnio za 19 tys. euro dziennie. Jedną z par młodych okazała się Angelina Terska, która na co dzień pracuje w branży turystycznej. Kim jest pan młody, nie wiadomo. Ślub media oszacowały na 1 milion euro.
#ukraina #wojna #rosja
Ślub pary pochodzącej z Kijowa odbył się 10 lipca w Willi Balbiano, którą właściciele wynajmują średnio za 19 tys. euro dziennie. Jedną z par młodych okazała się Angelina Terska, która na co dzień pracuje w branży turystycznej. Kim jest pan młody, nie wiadomo. Ślub media oszacowały na 1 milion euro.
#ukraina #wojna #rosja

Ja tu tylko zostawię w ramach poprawy humoru na niedzielę
#samochody
xD
Żeby to było kombi to dla siebie bym wziął do tyrania, bo od miesięcy szukam w210 tylko żadnych kombi nie ma
250l, gdzie by to miało wejść. Google podaje, że canada to było to samo co US i tam nie było nawet powiększonych zbiorników
Jak w tym dowcipie
SSC postanowił przeprowadzić ankietę wśród celników na temat
łapówkarstwa. Jedno z pytań zadawanych przez komisję brzmiało:
"Ile czasu potrzebujesz aby za łapówki kupić BMW?"
Tylko kolano przy niewłaściwych ruchach potrafi ostro zaboleć ale od tego mam fizjoterapie przepisaną.
Ogólnie spoko, przyszły tydzień na pół luźno, myślę na moto w końcu trochę pojeździć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wypadek przy pracy czy co to? ( ͡° ͜ʖ ͡°)