Aktywne Wpisy

Dewator96 +120
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp.
#mecz
#mecz
spike10 +422
czemu te polskie patrioty wyzywają Litwinów od k---w? xd zrozumiałbym jakbyśmy z kacapami grali
#mecz
#mecz

![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

@mclf1: Po prostu coś co rynek wycenia na więcej niż 3k euro. ¯\_(ツ)_/¯
Wiadomo, że można sobie kupić passeratti czy inne rozsądne auto, ale nie coś czym jeżdżą "bogaci". Nawet głupie bmw X4 w sensownej konfiguracji to 350k. Bo golasa nie ma sensu brać.
Komentarz usunięty przez autora
@DanielVideo: I to jest zdanie klucz ;) Ja znam ludzi, którzy tak patrząc po ich zawodach i ogólnie po nich, to kasy byś się nie spodziewał. A jednak dom za Warszawą stoi, meble nowe, auto nowe, żona drogie ciuchy. Dużo osób po prostu ma kasę z domu i nawet jak w obecnym pokoleniu on
Żeby zarabiać 15k i czuć się biednym, to trzeba mieć coś z banią.
I mówię to jako osoba, która zarabia 2800 netto, (czyli dla większości wykopków jestem od dawna martwym bezdomnym, a dla większości społeczeństwa jestem nic nie wartym śmieciem) a mimo to znajduje sposoby, żeby swój styl życia jakoś podnieść i nie czuć się jak "baba z
Jeden technik stomatologii otworzył gabinet stomatologiczny i zatrudnił stomatologa, po paru latach drugi a potem trzeci gabinet. Po jakimś czasie wpadł na pomysł hoteli robotniczych i tak ma ich kupionych/dzierżawionych chyba już z 7. Jak wyposaża te „hotele”? A jeździ po wystawkach niemieckich i firmach które przywożą te rzeczy i kupuje na kg xD
Biznes innej rodziny
A prawda jest taka, że 15k to bardzo mało. Tylko media pokazują programistów na tle odrzutowca xD
Tyle że tu chyba bardziej chodzi o oczekiwania, a to co jest naprawdę.
Mieszkanie które wywali szczękę u innych w dużym mieście na wynajem to nie wiem czy 5k stuknie, myśle ze to za
@marcaj: Jak masz leasing na JDG to masz go sumarycznie taniej aniżeli masz cenę auta na UoP.
Taka jest prawda i tyle w sumie.