Wpis z mikrobloga

@Batyskaf69: Dam ci dobrą radę mordo weź ją zablokuj i nie analizuj,że miałeś fajna randkę widocznie jeszcze nie przejechałeś się na tych tinderowkach wszystko przed tobą bo z tego co piszesz to marne masz doświadczenie,wiem,co czujesz było fajnie na randce j zastanawiasz się czemu ona tak mnie ignoruje? To moja rada jest taka nie umawiaj się przez apki tylko szukaj w realu
  • Odpowiedz
@Dejw983: wiem ze mu dobrze zyczysz, ale to nie ma znaczenia bo ludzie z "reala" siedzą na tinderze. Tak, na tinderze laski są bardzo rozszczeniowe, ale w zyciu realnym wcale nie jest lepiej

@Batyskaf69 Nie co p------i, ale co robi. Ratuje ją tylko jakaś naprawdę tragedia rodzinna, ale dobrze wiemy ze tak nie jest bo jakie jest małe prawdopodbieństwo na to, oski ją już czaruje jakiś i tyle, go
  • Odpowiedz
@chalmii: No ale nie dajmy się zwariować jakbym miał miękka psyche to bym już dawno się musiał z-----c mordo ja teraz nikogo nie szukam na siłę mieszkam sam mam dwie koleżanki które sobie czasem porucham i to mi wystarczy a tak nawiasem mówiąc żeby trafić dziś na kogoś normalnego i wartościowego to jak jebnac w totka
  • Odpowiedz
@Batyskaf69: Byłeś tam dla siebie, czy dla niej? Odgrywałeś rolę kleika przytakiwacza? Nawet jeśli nie, to i tak by tu się raczej nic zmieniło. Ale facet lepiej się prezentuje, jak się szanuje i posiada własne zdanie.
  • Odpowiedz