sadge
uga buga
437
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
tofian
@sadge: w sumie poziom wypowiedzi pasuje do zdjęcia z miniaturki xD
895
Orage
@sadge: Troglodyta
648
StoSloty1488
@sadge: widziałem jeszcze komentarz, że depresję to może mieć samotna matką dwójki dzieci, a nie facet. Co ciekawe wysral to z siebie właśnie chłop który na koniec dodał, że on to zna się na ludziach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
88
Kml93
@sadge mój na szczęście niedoszły szwagier, oczywiście po gimnazjum, od 12 lat pracownik fizyczny w UK, antyszczep i foliarz twierdził że coś takiego jak choroby psychiczne nie istnieje i że ludzie sobie to wymyślają. Myślał tak do czasu, aż jego matka trafiła do psychiatryka po próbie samobójczej ze zdiagnozowaną fizycznie wyniszczającą depresją xd
66
Wariner
@sadge: Niezłe tam herbatniki siedzą (╯°□°)╯︵ ┻━┻ :
20
potezny_papiesz
@sadge: Marcin Woźniak - wybitny człowiek, publicysta, dominator, z zawodu śmieć
16
Podly_Bzik
@tofian: one zawsze pasują. Mam taką niezdrową fascynację polegającą na przyglądaniu się takim ludziom. Widzę taki komentarz pod postem jakiegos polityka lub portalu na fb - wchodzę w profil tej osoby i oglądam jej zdjęcia, jej kumpli (zawsze jest 1000+ znajomych), mieszkanie, w którym żyje, treści, którymi się karmi. Interesujące są to podróże.
13
larkki
@sadge: empatyczna płeć czy coś
11
lsrrdc
@sadge: pisac takie farmazony publicznie xD i to pod swoim nazwiskiem, zdjęciem a w profilu pewno zdjęcia dzieci o ile je ma xD
11
SpaceMonkey
@sadge: To że luzie wracali r-------i psychicznie po Wietnamie to tylko szczegół
10
A.....d
A.....d
@larkki: Przecież to chłop napisał.
8
kaczan34
@tofian: @Orage: k*rwa ten, co ty mordo chcesz?( ͡° ͜ʖ ͡°)
4
Hrabia_Horeszko
@sadge: A sam pewnie regularnie ucieka od problemów w nałogi. Ewentualnie kliniczny debil, którego nic nie rusza
3
wscieklybyk
@sadge: Ten smiec z komentarza byl na wojnie w wietnamie? Nice
3
lsrrdc
@urojony_uzurpator: bo na fb z tego co widzę u siebie to albo Grażyny komentują albo z młodszych tylko internetowi pieniacze - frustracji. Sporo młodych znikło z aktywności fb.
3
C.....t
C.....t
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
3
ruskizydek
@sadge Co za śmieć (-‸ლ)
2
Sandrinia
@sadge: co za dzban z tego typa
2
urojony_uzurpator
pisac takie farmazony publicznie xD i to pod swoim nazwiskiem

@lsrrdc: ale na fejsbuku to jeszcze dostatnie kupę latków pod takim komentarzem. Niestety ale w Polsce dalej panuje ciemnota i dla połowy społeczeństwa choroby psychiczne to są jakieś urojone problemy a zmagający się z takimi problemami nie są chorzy tylko leniwi albo użalają się nad sobą
2
d.....6
spłycanie "depresja" do "jest smutno", jest tak ogromnym spłycaniem tematu, że aż kłamstwem.

@CytrynowySorbet: mój ulubiony mem z depresją (która mam prawie całe życie) według mnie trafnie opisuje
2