Aktywne Wpisy

Mia900 +68
Hej Mireczki, czy jest tu jakiś miły #niebieskipasek chętny do zapoznania? (。◕‿‿◕。)
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po
Lata lecą, samotność doskwiera coraz bardziej, więc spróbuję swojego szczęścia tutaj. To chyba dobry pomysł, bo bardzo chciałabym mieć chłopa wykopka.
Krótko o mnie:
- 28 lvl w tym roku, choć ponoć nie wyglądam na tyle,
- wzrost, ok. 166 cm, brak ulaństwa (staram się zdrowo odżywiać i coś tam ruszać),
- po

mirko_anonim +31
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie
Tydzień temu moja dziewczyna miała wieczór panieński swojej przyjaciółki. Przypadkiem (naprawdę - przeglądałem galerię zdjęć, które zrobiłem jej telefonem i trafiłem na materiał video) widziałem urywek filmu jak przyszła panna młoda bawi się przyrodzeniem striptizera męskiego. Dziewczyna wyrwała mi telefon i zaczęła krzyczeć, że przeglądam prywatne materiały. Skonfrontowałem się z nią, a ona powiedziała mi, że owszem w wirze zabawy doszło do takiej sytuacji, ale nic więcej się nie

#mac: kup komputer, zainstaluj darmowy XCode z AppStore, programuj
#pc z #windows: kup komputer, zainstaluj poprawki, zresetuj, zainstaluj poprawki, zresetuj, odinstaluj smieci, zresetuj, kup VS 2013, zainstaluj, zresetuj, zainstaluj poprawki, zresetuj, programuj...
Komentarz usunięty przez moderatora
#pc z #windows: kup komputer, zainstaluj qtcreatora z mingw, programuj, albo
#pc z #linux: kup komputer, zainstaluj qtcreatora i build-essentials, programuj.
Komentarz usunięty przez moderatora
Linux -> Zainstaluj dowolne środowisko i zastanawiaj się przez tydzień dlaczego się nic nie kompiluje, spróbuj bez niego i zastanawiaj się jak cokolwiek skompilować, miesiąc ucz się obsługi linuxa i sposobów na odpalenie jakiegokolwiek programu, odpuść sobie programowanie i wróć na windowsa.
lepsze, najpierw apt-get update potem apt-upgrade potem
sudo apt-get install build-essential autoconf ccache gawk gperf mesa-utils zip unzip
sudo apt-get install autotools-dev comerr-dev dpkg-dev libalsaplayer-dev
libapt-pkg-dev:armhf libasound2-dev:armhf libass-dev:armhf libatk1.0-dev
libavahi-client-dev libavahi-common-dev libavcodec-dev libavformat-dev
libavutil-dev libbison-dev:armhf libbluray-dev:armhf libboost1.49-dev
libbz2-dev:armhf libc-dev-bin libc6-dev:armhf libcaca-dev libcairo2-dev
libcdio-dev libclalsadrv-dev libcrypto++-dev libcups2-dev libcurl3-gnutls-dev
libdbus-1-dev libdbus-glib-1-dev libdirectfb-dev libdrm-dev libegl1-mesa-dev
libelf-dev libenca-dev libept-dev libevent-dev libexpat1-dev libflac-dev:armhf
libfontconfig1-dev libfreetype6-dev libfribidi-dev libgconf2-dev
libgcrypt11-dev libgdk-pixbuf2.0-dev libgl1-mesa-dev libgles2-mesa-dev
libglew-dev:armhf libglewmx-dev:armhf libglib2.0-deASDFASDFOKAS
potem