Aktywne Wpisy
Kto poleci coś do oglądania? Szukam czegoś naprawdę dobrego, a celować na chybił trafił średnio mi się widzi. Czat GPT też wypluwa jakieś głupoty.
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black
Co widziałem: Breaking Bad, Dr House, Białe Kołnierzyki, Gotham, Pingwin, Synowie Anarchii, Peaky Blinders, Gra o Tron, Ród Smoka, Rycerz Siedmiu Królestw, Elementary, Sherlock (ten z Cucumberem), Lost, Czas Honoru, Narcos, Lucyfer, Taboo, The Boys, Wikingowie.
Coś co mi nie przypadło do gustu: Stranger Things, Dexter, Kości, Black

baemaj +19

źródło: IMG_2588
Pobierzźródło: EHRkwXJWwAAmvuk
PobierzZa hajs z reklam
@klawiszs: "Ludzie w wieku +/- 20 lat"
Czyli noworodek albo zgred, tak plus minus w tym przedziale.
Ten pryszczak niech sie nauczy swojego języka najpierw, to nie Rossja.
Osoby takie dużo analizują i jeżeli nie mogą dopatrzeć się jakiegoś wzorca, to przyjmują pewne fakty "na chłopski rozum". Dodatkowo jest też tak, że nasz głupi mózg nie przyjmuje wytłumaczeń pewnych zdarzeń które mają wiele przyczyn. Najbardziej prawdopodobne i wiarygodne dla nas są takie wytłumaczenia które podają jedno źródło.
Zresztą wykształcenie i inteligencja to nie to samo co
@Old_Culti:
Nawet gdyby tak było, to o czym by to miało świadczyć? Jedynie o tym, że wyzsze wykształcenie znaczy dziś niewiele.
Mój znajomy był był z dziewczyną, która skończyła studia związane z biologią, ogółem dobry łeb z chemii, fizyki, biologii - była za szczepieniami. Później zszedł się z dziewczyną po socjologii w małym powiatowym i ona jest typowym szurem