@Czarna_suszarka: coś w ten deseń mi wyskoczylo jak szukalem recki holo steinera cqt XD
trochę niepokojący film, ma właśnie ten dziwny vibe starego pijanego każącego córce recenzować ekwipunek strzelecki żeby potem rozsyłac kumplom ze strzelnicy xD plus ta kanapa plus ujecia z 2 kamer w tym jedna na statywie
Zobaczcie jak on przed ślubem chce rozdzielności majątkowej to kwiczą o braku zaufania i miłości a jak mają się budować na jego działce to już brak zaufania jest OK, już jednak chcą się zabezpieczyć na wypadek rozwodu #p0lka #slub #zwiazki #logikarozowychpaskow
ja w życiu albo pracował cały tydzień normalnie z weekendami w robocie albo nie pracował wcale i tak wyszło że weekend i radość z piątku to nie istnieje dla mnie on nic nie znaczy pozbawiono mnie normickiej radości z weekendu
trochę niepokojący film, ma właśnie ten dziwny vibe starego pijanego każącego córce recenzować ekwipunek strzelecki żeby potem rozsyłac kumplom ze strzelnicy xD plus ta kanapa plus ujecia z 2 kamer w tym jedna na statywie