Aktywne Wpisy
KarwaszTwarzBarabasz +104
Gdzieś ostatnio czytałem fajną wypowiedź. Nie powtórzę 1:1, ale kontekst ten sam.
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
źródło: marsz
Pobierz
Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz

Potem długo długo chyba z 4 flakony Axe dark temptation (za niego dostałem najwięcej w życiu komplementów XD)
#perfumy
źródło: comment_1664453345Hn3GvMfKRRyFwOtEOM32xx.jpg
PobierzPierwsze co sobie przypominam to AXE Arfica, na spocone ciało po WF, w szatni bez pryszniców i 5 minutowej przerwie. To były czasy xD, teraz mój 4-letni gówniak ma już swoją mini kolekcję perfum.
Coś w klimacie tych ze zdjęcia, ale to nie te (no i to babskie, a ja miałem męskie ( ͡° ͜ʖ ͡°))
źródło: comment_1664454015D5VcGsaHJFK9HMEL6KeslE.jpg
Pobierzźródło: comment_1664453977Il3ISFzHqFldqblsixnUSD.jpg
PobierzKusi powrót po latach, niestety wycofane
źródło: comment_1664454055PUrGuXPF4f1iUCRF5rC4fJ.jpg
Pobierz@MirkobIog:
źródło: comment_16644541143aBkckMHALNsveGTKj5xYQ.jpg
Pobierzźródło: comment_1664454262f6zGZihQFgZjeakAdSOkZE.jpg
Pobierz@MirkobIog: kouros, egoist?
@Milburn: jeszcze są!
https://mojezapachy.pl/strona-glowna/yves-saint-laurent-live-jazz-woda-toaletowa-tester-100ml-unikat?utm_source=ceneo&utm_medium=pricewars2&utm_campaign=yves-saint-laurent-live-jazz-woda-toaletowa-tester-100ml-unikat&PR%C3%93BKA%20PERFUM%20GRATIS&ceneo_cid=77edc96b-59d3-2962-e565-5b9c6c9fb749
Zwłaszcza, że moja szuflada z perfumami ostatnio wydaje mi się dość kompletna.
Parfums de Marly Percival ma też coś co przypomina mi Live Jazza zapachem
a samodzielnie to pierwszy był nowy CW
źródło: comment_1664454701h9hl8OqrfhgZ7C3P0cfvxS.jpg
Pobierz