Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rainmaker97: Chyba nie powinno być takiego kto ma jakiekolwiek wątpliwości że gościu bierze... ma wszystkie objawy ktore da sie zobaczyć, a do tego jego wymowki są tak słabe, ze też są potwierdzeniem
  • Odpowiedz
@Slavcel: Możesz mieć jak najbardziej rację że to jest gdybanie bez sensu, i prawdopodobnie tak jest. Nie zmienia to faktu że chciałbym, żeby influencerzy i ogólnie ludzie znani nie mieli problemu z tym żeby mówić czy są na soku czy nie - według mnie o wiele zdrowsza sprawa, niż kreowanie się na naturala jak dzisiaj. A co do reszty to jak mówiłem się w sumie zgadzam, sam też nie popatrzyłem
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@uncovered:

W sumie te kreowanie się na naturala dzisiaj to pojedyncze przypadki, pamiętam jak branża fitness raczkowała na YouTube to co drugi nabity jak autobus do Lichenia był naturalem, znaczna część unikała tematu jak ognia. Teraz to poszło w dużą lepszą stronę, umowy z firmami z suplementami się pewnie też zmieniły na lepsze i raczej większość osób dzisiaj nie ma problemu gadać o tym, że są na soku.
  • Odpowiedz
@Slavcel: A to prawda, dużo się zmieniło i ten temat nie jest już takim tabu jak kiedyś. Szkoda jedynie, że Ci najpopularniejsi często mają problem z ujawnieniem, że ich sylwetce pomagało troszkę więcej niż kreatyna ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz