Aktywne Wpisy
padzi +197
Dobry wieczór wszystkim. Dzisiaj zostałem opiekunem małego kotka. Około godziny 16 przybłąkał się kotek, a raczej kotka, zdjęcie poniżej. I teraz leży obok mnie na kanapie i mruczy. To co zrobiłem to zapewniłem jej jedzenie, zrobiłem w łazience prowizoryczną kuwetę. Koleżanka dodała posta na lokalną grupę fejsbukową, czy ktoś nie szuka kotka.
#koty #norwegia
#koty #norwegia
Dzikamery +25
#raportzpanstwasrodka dorosły mężczyzna w naszych czasach. Mówcie co chcecie ale dla mnie tam się nieźle w głowie dzieje.
Taki tam trening z wczoraj. Pobudka 2.30, jazda do Stronia Śląskiego, bieg, przebierka na brudnego w suche ciuchy pod Dino i 23.30 w domu. Polecam ten styl życia.
Z konkretów: 2 duże wzniesienia, Śnieżnik i Czarna Góra. Pod Śnieżnikiem między szczytem a schroniskiem tłok niemiłosierny, bo jeszcze jakieś zawody we wjeździe na rowerze na Śnieżnik. Jak to skwitował jeden piechur, którego mijałem biegnąc w dół, brakuje już tylko narciarzy.
Średnie tempo ruchu 8:32 więc uznaję że przyzwoite. Wypite 4,5l płynów, zjedzone 3 żele, 2 paczki ciastek owsianych, 100g orzechów i buła z kurczakiem (przywiezona z domu).
#biegiultra
#sztafeta #bieganie #ruszbydgoszcz
Skrypt | Statystyki