@ciasteczkowy_otwur: Taak pamietam jak dziewieciloteni ja stwierdzil, ze przesunie komputer za te 'raczke', tyle ze to raczka od kieszeni dysku byla :D
@SaintWykopek: Tam powinien być jakiś CRT jeszcze dorzucony xD
@T1oo: przecież na raz nikt by tego nie uniósł. Pamiętam jak mając 12-13 lat niosłem komputer do naprawy jakieś 400 metrów, do tej pory mnie plecy bolą;)
@SaintWykopek: z pokoju do pokoju? phi, ja wozilem z crtekiem, myszka i klawiatura autobusem, albo do kumpla ze wsi na taczkach zeby sobie zrobic mini lan na nockach i pograc w ut, quake'a itp.
@SaintWykopek: z pokoju do pokoju? Kurna, ja to z kumplami z buta j-------y na drugi koniec wioski xD Najpierw komp, potem monitor 17'CRT a potem siatka z klawiaturą, myszką, słuchawkami itp xD
@Bielecki: samemu bylo ciezko, w miescie kumpel pomagal wsiasc do autobusu, a jak wysiadalem to juz czekal brat z kuzynem zeby odebrac bo trzeba bylo z tym 2 kilosy z buta wracac, ale to tylko jak byly jakies lanparty, turnieje
źródło: comment_1664103441GvazhYy1NxQzIyd9k4NqLK.jpg
Pobierz@ciasteczkowy_otwur: Kumpel przykręcił rączkę od szuflady do noszenia PCta na lan party ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@T1oo: przecież na raz nikt by tego nie uniósł. Pamiętam jak mając 12-13 lat niosłem komputer do naprawy jakieś 400 metrów, do tej pory mnie plecy bolą;)