z jednej strony spotifaj wc00rvvia mn niemiłosiernie wieloma rzeczami a z drugiej czasem podrzuca mi takie perełki cudowne śliczne wspaniałe przepiękne fantastyczne jak ten kawałek love-hate relationship at its finest ogólnie ehhh
chociaż spotify najbardziej wc00rvvia mn właśnie totalnie z-------i s-----------i nazwami które w dodatku co jakiś czas delikatnie zmienia i robi mi totalny r--------l w scroblach więc wsm nwm czy łatwy scrobling wgl można uznać za zaletę ;///////
Ehh chłopu by wystarczył taki skromny domek na wsi najlepiej kupiony za gotówkę i kilka milionów na koncie żeby się nie musieć martwić przyszłością. Czy ja aż tak dużo wymagam?
love-hate relationship at its finest ogólnie ehhh
#muzyka #indiepop #lofi #neopsychedelia #psychedelic #chamberpop #sluchamsbwlasnie #chodlista #fajne #ladne #piekne #spotify #ladneokladki
J---ć spotifaj
@jutronaobiadznowuryz:
chociaż spotify najbardziej wc00rvvia mn właśnie totalnie z-------i s-----------i nazwami które w dodatku co jakiś czas delikatnie zmienia i robi mi totalny r--------l w scroblach więc wsm nwm czy łatwy scrobling wgl można uznać za zaletę ;///////
@Chodtok: