Aktywne Wpisy

pyszniarz +14
Od jakiegoś czasu noszę przy pasku gaz pieprzowy — widocznie, bez chowania. I powiem Wam jedno: ludzie inaczej patrzą. Widać, że wzbudzam respekt, zwłaszcza u tych, co zwykle są zbyt pewni siebie albo zaczynają szukać zaczepki.
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
Dzięki temu czuję się pewnie, wiem, że w razie czego mam czym się obronić. Nie muszę się bać, że ktoś będzie próbował mnie zastraszyć czy narzucać mi swoje zdanie. To ja mam kontrolę nad sytuacją.
Wiem, że wielu
źródło: img
Pobierz
lukasz-wa97 +2
Dla wszystkich zwolenników aborcji. Nie zycze wam zebyscie w pewnym momencie swojego zycia ulegli wypadkowi zapadajac w spiaczke, a lekarz podjalby decyzje o odlaczeniu aparatury. Ludzi z ciezkimi nowotworami tez nie warto leczyc, bo przeciez marna szansa na przezycie. Zycie to najwiekszy dar, zobaczcie ilu dzieci z niepelnosprawnoscia kochaja zycie i doceniaja je duzo bardziej niz ludzie zdrowi.

#odchudzanie #dieta #mikrokoksy
Ponoć myszy dłużej żyją na IF ale na ludziach tego jeszcze nie udowodnili. Ale jedna niepodważalna korzyść to zdrowsze zęby - bakterie próchnicowe poszczą razem z tobą.
Polecam spróbować kilka sposóbów odchodzania, włączając IF, któryś w końcu załapie.
IF zwyczajnie działa bo większość ludzi nie przeje swojego zapotrzebowania w kilka godzin
diety sokowe czy warzywne działają bo większość ludzi nie przeje swojego zapotrzebowania warzywami czy owocami
można stworzyć na przykład diete ziemniakową i też pewnie na niej schudniesz bo nie przejesz swojego zapotrzebowania jedząc same
Po prostu w wyznaczonym czasie dużo trudniej przyjąć więcej kalorii, bo człowiek czuje się pełny. Oczywiście jeśli przyjmiesz w ustalonym oknie więcej niż
Z tym sie akurat nie zgodze, jestem w stanie o--------c spokojnie 4kkcal na 1 posiłek ( ͡° ͜ʖ ͡°), a jak pojde na jakiegos fastfooda to juz wogole sky is the limit ( ͡° ͜ʖ ͡°), ja na IF i tak musze liczyc kalorie bo nawet na omadzie
Komentarz usunięty przez autora
Tu sobie obejrzyj :)
https://youtu.be/Wzmacu2TgFg
https://youtu.be/RuOvn4UqznU
What happens when you are fasted?
- Reduces Mtor (Protein active in cells that are growing).
- Increases in AMPK and ketons: cell breakdown and repair
- Assists with microbiome health and irritability syndrom
- Increases brown fat stores (People who have low brown fat have more chances of