Aktywne Wpisy

MonazoPL +146
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°
źródło: santander 1560
Pobierz
yahoomlody +365
mówcie sobie co chcecie, ale gierki na telefon z lat 2005-2010 robione w javie były 100x lepsze niż gówna co teraz wychodzą xD
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
się naparzało w gry od gameloft na k800i, a teraz same reklamy czy gry logiczne, a większość to i tak budowanie miasta
#grynatelefon #android #takaprawda #gry
źródło: hqdefault
Pobierz

#motoryzacja #samochody #lakiernictwo #detailing
źródło: comment_1663485169G1GbOI3DNOelHcpMWt88gi.jpg
PobierzBMW F10
@qscc: myjnia xD
źródło: comment_1663485541m0nfqRdTrFKstgMk1FYB9H.jpg
PobierzNo bo F'ka jest z 2010 roku, ja p------e xD
Typowa porada od eksperta w sumie, dzieki byku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To nie jest brud xD
Akurat bylem go umyc z grubsza zeby sie upewnic czy tylko te dwa miejsca ucierpiały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@qscc: lakiernik powinien dać radę to zakryć na tyle, że nie będzie widać
Bardziej chodzi mi o to zeby ten uszkodzony lakier przede wszystkim dolnym miejscu nie narobil z czasem wiekszych szkód, a zima idzie więc też biorę to pod uwagę.
Ta usługa PDR na czym polega jakbyś mógł w skrócie opisać? Po wpisaniu tej frazy w google wyskakują mi zakłady od usuwania wgnieceń ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze, ja sobie to zaprawie, ale co z lakierem który odstaje? Jakoś trzeba to też wyrównać, a że nigdy takich rzeczy nie robiłem to obawiam się żeby sprawy nie pogorszyć xD
Niby nie przeszkadza to jakoś bardzo, ale sam fakt, że przez głupka to zrobiłem i jestem trochę p----------y na punkcie samochodu (dbam jak mogę) to nie mogę przestać o tym myśleć ( ͡° ͜ʖ ͡°
@mmenelica: a potem jeszcze i tak pojedzie by poprawić to co zrobił ¯\_(ツ)_/¯
Bardziej martwie sie korozja ze wzgledu na przykre doswiadczenia z poczatku kariery motoryzacyjnej (pozdrawiam Cie corollo i mecenasku).
W sumie jest to plastik, ale wizualnie lekko mnie to w-----a. Musze chyba udac, ze tego nie widze i przejdzie mi za pare dni ( ͡° ͜ʖ ͡°)