Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +386
Pamiętam jak kiedyś szedłem na siłownię z dużą torbą, to powiedziałem do syna: żegnaj Wojtusiu już się nie więcej spotkamy, tata się wyprowadza, na co on skwitował tylko: ale mama zostaje?
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent
( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tatacontent

wash-and-go +2
Śpieszmy się kochać ludzi tak szybko odchodzą #panzlombardu
źródło: temp_file1742012458159133276
Pobierz

#apple
źródło: comment_1663286455KvigxClhKPesFSw2gFwT8O.jpg
PobierzCzy ten kawałek ekranu nad wyspą będzie jakoś wykorzystany? Nie lepiej było to dosunąć do góry ekranu?
Czerń nawet w poprzednim iPhonie jest na tyle „czarna” ze notch jest praktycznie niezauważalny jeśli jest obok czarnego tła.
Można podobny efekt uzyskać dając telefon pod słońce i patrzeć się na niego mocno z boku, ale telefon się używa a nie robi jakieś dziwne pozycje aby tylko coś udowodnić
Patrze na swoim to siedząc przy oknie i obracając telefon w bok o powiedzmy 70 stopni, można taki efekt uzyskać.
Mam kolegę androidziarza który tez musi tak manipulować żeby się mieć do czego p-------c xd
iPhone w innych krajach: telefon
iPhone w Polsce: nieosiągalny dowód bogactwa a tak w ogóle ksiałomi robi dokładnie to samo
I tak się żyje w tym kraju gdzie trafiasz na czarną listę wrogów narodu gdy nie kupujesz najtańszych produktów.
Komentarz usunięty przez autora
@L3gion: przestań p-------c takie głupoty, w ilu krajach? 20? Reszta czyli 180 jest w gorszej dupie niż my.
źródło: comment_1663308089kEIiJkf7Lvr2TCkcZtLxN5.jpg
PobierziPhone w innych krajach: telefon
iPhone w Polsce: nieosiągalny dowód bogactwa a tak w ogóle ksiałomi robi dokładnie to samo
I tak się żyje w tym kraju gdzie trafiasz na czarną listę wrogów narodu gdy nie kupujesz najtańszych produktów.
@L3gion: powiedziałbym, że trafiasz na czarną listę, gdy kupujesz iPhone i w ogóle jestes debil i owieczka, bo mogłeś kupić Xiaomi co ma tyle samo RAM
@L3gion: i to jeszcze taniej
Komentarz usunięty przez autora
@DooBeeDooBee: To nie chodzi tylko o Apple. Ludzie mają niezdrową tendencję do przyjmowania obsesyjnie emocjonalnego stosunku do przedmiotów. Nie jest to moim zdaniem najzdrowsze podejście. To tylko rzeczy.
Apple żyje rent free w ich głowie.