Aktywne Wpisy

8 lat po premierze Jaguara XJ X308 chciałem go mieć. Cholernie podobało mi się to auto. Dzisiaj mi się udało i to jeszcze mogłem sobie pozwolić na nowszą generację (X358) w wersji Super V8 z doładowanym 4.2 V8 i przedłużonym rozstawem osi. Jaram się jak dzieciak. Teraz tylko wyczekać te 2-3 miesiące, aż mi to sprowadzą ze Stanów. Przesiadka z 8-letniej Toyoty CH-R 1.2 116 KM mojego starego będzie kosmiczna. Z resztą
źródło: jaguar-xj-super-v8-lwb-4-2
Pobierz
toniemojekonto1 +136
Polacy to zapijaczony naród co codziennie chleje!!!
bo dla p0laka PiWO to najświętszy sakrament kurla
TYMCZASEM FAKTY:
#polska #alkoholizm #statystyka #patologia #alkohol
źródło: GPg-D-vWgAEySSm
Pobierz

#apple
źródło: comment_1663286455KvigxClhKPesFSw2gFwT8O.jpg
Pobierz@DooBeeDooBee: Nie no występuje również w drugą stronę, tylko w drugą stronę grupa nie jest tak łatwa do zaznaczenia. I nie chodzi tylko o Apple, ale to jest generalnie stałe zjawisko. Tesla, Xiaomi czy marki motoryzacyjne lub segmenty modeli samochodów. I nie piszę o przywiązaniu do rzeczy, ale o nadawaniu im nienaturalnie dużej wartości, pozytywnej czy negatywnej.
No po części jest w
- nie wstaw USB C
- zrób jebitby czarny pasek który blokuje z 5% ekranu zamiast super kamery pod wyświetlaczem.
Zamiast tego wydaj prawie ten sam telefon co rok wcześniej xD
Steve Jobs się kręci jak kebab w grobie
Z usb-c to przecież z tego maja hajs waśnie - po co maja rezygnować z dodatkowego pieniądza dopóki ktoś np. UE ich nie kopnie?
No właśnie o to mi chodzi że mogli by to rozkminic by jednak dobrze działało spod wyświetlacza :D
@bigos555:
Ciężko takie coś zrobić.
Ludzie iPhone ma ekran AMOLED - czerń jest czarna, bo nie jest nic wyświetlone. A wyspa działa tak, że tylko ikony się podświetlają. A do ze screenow to jakiś gowno Android XD
Ja telefonu używam do
-scrollowania social mediów jak się nudzę i nie mam kompa pod ręką
-słuchania muzyki jak się opalam albo jestem w podróży
-czasem zrobię
@Antorus: A mój stary powiedziałby, że musiałoby go zdrowo #!$%@?ć, żeby wydać1900 zł na telefon. Każdy ma swoje potrzeby i każdy ma swoje możliwości. Niech se ludzie kupują to co im się podoba.
@yorar: @bigos555:
M K B H D