Wpis z mikrobloga

• 347
@wash-and-go: kiedyś ludzie zrozumieją, że menele to nie są zagubione w labiryncie postacie, tylko w 90% przypadków właśnie takie s-------e elementy jak ten cpun, któremu jak się u-----o że go obrażali na facebooku to poproszony o dowody odpowiedział „no mam dowód osobisty”
  • Odpowiedz
@Zly_On: chłopie xddd

Pół tego kraju nie potrafi dyskutować na argumenty i przyznać się do oczywistej winy. Tak samo z fałszywym poczuciem krzywdy. To jeszcze nie znaczy, że każdy jest mordercą.
  • Odpowiedz
kiedyś ludzie zrozumieją, że menele to nie są zagubione w labiryncie postacie, tylko w 90% przypadków właśnie takie s-------e elementy jak ten cpun, któremu jak się u-----o że go obrażali na facebooku to poproszony o dowody odpowiedział „no mam dowód osobisty”

@Zly_On: i nawet tacy kolesie znajdą se dziewczynę a przeciętny wykopek nie.
  • Odpowiedz
@Zly_On:

któremu jak się u-----o że go obrażali na facebooku to poproszony o dowody odpowiedział „no mam dowód osobisty”

No faktycznie to już wskazywało, że niebezpieczny typ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zly_On: weź mi rozpisz co niby wyrwałem z kontekstu, bo chyba masz przepslony mózg jak ten ćpunek xd cytat to jeszcze nie wyrwanie z kontekstu, kontekst się tu nie zmienił ani trochę - piszesz o typie, że ludzie nie powinni na takiego patrzeć pobłażliwie bo... chłop sobie coś uroił. Ależ zbrodnia xd
  • Odpowiedz
@wash-and-go @Zly_On

Ogólnie to od początku po typie było widać, że leci w u----i mocno. I to zarówno przez pocenie się i uzębienie, które z odcinka na odcinek się zmieniało. Natomiast wszyscy w komentarzach „widać, że normalny typ, zostawcie go, może ma problemy z zębami a nie ćpa skoro tak mówi”.

Druga strona medalu jest taka, że przez Daltona i Ufoludka reszta podupada psychicznie, bo skoro tym dwóm się udało
  • Odpowiedz