Wpis z mikrobloga

https://www.wowhead.com/news/dragonflight-item-level-raid-scaling-and-recent-class-changes-dratnos-and-328794

„and if the Mythic Plus item level remains unchanged from Shadowlands then Mythic raid gear from half of the raid bosses will be better than even the best Mythic Plus gear from the great vault.”

Troche mnie to martwi, moze blizz cos wymysli dla graczy m+ xd ale znajac zycie bedzie mial ich w dupie

#worldofwarcraft
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 3
@Xemioza: oby nie zmieniali, bo to by była patologia gdyby 20man raid w nagrodę dawał taki sam ilvl co 5man m+.

Szanujmy się, wszyscy wiemy że 5man content jest dla dzieciaczków, którzy nie potrafią zsynchronizować healerskich cooldownow czy zrobić switcha bossa main/offtankiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@murmurlrl: Ofc ze z mythic rajdu powinny byc najmocniejsze xd jestem tego samego zdania. Teraz chyba tylko z 3 ostatnich bossow jest wyzszy ilvl?

@nairoht: Oj uwierz mi nie kazdy zrobi m15 xD, wystarczy poczytac r/wow i ich placz „nikt nie chce mnie wziac na m15 bla bla caly czas decline” a postac w greenach i 0 rio xd.
Jakos z miecha temu widzialem topic jak ktos plakal
  • Odpowiedz
@Xemioza: mythic rajd czysci srednio 1000 gildii co tier, czyli jakies 20k graczy to jest ulamek ludzi co graja pve wiec nie wiem czemu ktos kto nie jest w stanie zrobic +15 ma miec taki gear jak ja po 10 tyg progressu xD i 10 tyg to jest jakis world 400-500 tak jak my konczymy wiec niektore gildie i z 20 tyg progresuja
  • Odpowiedz
@Xemioza: Ludziom sie wydaje ze mythic to wlasnie bump healing cd w danym czasie i tank swap no niestety ale przy bossach jak Jailer czy Sylvanas i Donek dochodzilo do absurdow ze trzeba bylo dps cd co do sekundy ludziom rozpisywac kiedys moge podeslac swoje spreadsheety jak to wyglada z punktu rl gildii ktora mythic czysci bez jakis tam wiekszych problemow czy bardzo pozno, naprawde to kupa roboty i koordynacji
  • Odpowiedz
@Raisei-chan: czemu mieliby sobie rozpisac sami? Wtedy bym dostal 5x cd w tego samego adda w to samo okno etc, od tego jest rl aby zarzadzal kto jakie ma zadanie i gdzie jego cd jest potrzebny
  • Odpowiedz