Ćwierćfinał MŚ w piłce nożnej> trzykrotne MŚ w siatkówce. Taka prawda, tylko Julki fascynują się jednym z najnudniejszym sportów ever, zaraz obok skoków narciarskich. #pilkanozna #siatkowka
Ćwierćfinał MŚ w piłce nożnej> trzykrotne MŚ w siatkówce.
@karta_z_debetem: zdanie powinieneś zacząć od: "według mnie", bo ja na przykład mam w------e w ćwierćfinał piłkarzy, a finał w siatkówce wezmę z wielką przyjemnością.
@karta_z_debetem: Ja ogólnie nie przepadam za siatkówką. Uwielbiam piłkę nożną która jest oczywiści 1000 razy popularniejsza od siatki, ale kompletnie nie rozumiem dlaczego ludzie mają zazłe innym że są z jakiegoś powodu szczęśliwi i podekscytowani. Dlaczego musisz się udzielać w ten sposób? Czy ci ludzie robią c i krzywdę swoim szczęściem?
#rozdajo69 zł na żarcie 🍟🍔🍕 A dokładniej - do wygrania jedna karta podarunkowa o wartości 69 zł do Pyszne albo Uber Eats. Zwycięzca sam wybiera, czym się utuczy.
Shock.Deals - telegramowy kanał z promocjami, okazjami i błędami cenowymi
@karta_z_debetem: zdanie powinieneś zacząć od: "według mnie", bo ja na przykład mam w------e w ćwierćfinał piłkarzy, a finał w siatkówce wezmę z wielką przyjemnością.
Komentarz usunięty przez autora
@sadge: dlaczego ma mnie to obchodzić?