Aktywne Wpisy
Niedoszly_Doomer +327
Dałem kosza lasce z tindera która twierdziła że jestem zaborczy i insecure jeśli nie zgadzam się na "kolegów" będąc w związku. Od tego czasu minął miesiąc a ona zdążyła sobie znaleźć z którym weszła w związek i go zdradziła XD Trzymajcie się panowie w tym k--------u
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
#rozowypasek #logikarozowychpaskow #zwiazki #tinder
wonsisko +88
top 1 wkurzających atencjuszek na mirko uważających, że jak ktoś na ciebie spojrzy na ulicy, to już molestowanie
Informatyczne mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) co warto kupić taniego laptopa marki ASUS za 1200 PLN w sklepie media expert czy przywrócenie do życia starego PCta (12 letniego)? Sprzęt ma służyć głównie do codziennego użytku (praca/studia, przeglądanie sieci, obejrzenie jakiegoś filmu) także wymagań nie mam dużych. Co się opłaca? Bawić się w reanimacje staruszka czy kupienie nowego?
( ͡° ͜ʖ ͡°) no i czy korzystać z usług z sklepu za jedyne 120 PLN by mi chłopy skonfigurowały sprzęt czy zaciągać rad informatycznych mirków za darmo i z ich pomocą skonfigurować nowy sprzęt? ( ͡° ͜ʖ ͡°) czy mirki nie strollują mnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#informatyka #pytanie #pytaniedoeksperta #programista15k #komputery #kupujzwykopem
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6315e8bc2b78520d6299c248
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: a że niby co oni zrobią za te 120zł? uruchomią pierwszy raz i przejdą przez tutorial aktywacji systemu? 10 minut roboty.
@AnonimoweMirkoWyznania: ale co to znaczy? Masz peceta bez dysku i karty graficznej czy po prostu był stary i odłożyłeś. Jak stary?
Rozumiesz, że to jest tak głupie pytanie jak 'kupić nowy używany samochód czy przywrócić do życia samochód po dziadku?'. Nie wiem k---a, nie wiem co to za samochód i czym jeździł dziadek i w jakim ten samochód jest stanie ( ͡°
I lecisz. Sam mam tak zmodyfikowanego łapka z i5 3gen SSD i 16gb ram, daje radę. Jedyny czego mi brakuje to karta graficzna bo jadę na integrze
@AnonimoweMirkoWyznania: to celeron + 4gb ramu, wypok bedzie się wieszał. Znajdź jakiś z 8gb ramu i możesz brać.Z 12 letniego pcta to zostanie Ci klawiatura i obudowa. Ja osobiście brałbym z allego polizingowego thinkpada, albo inny szajs za około 1000zł (i5/8GB/SSD).