Aktywne Wpisy

splinter96 +64
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

HoroLive +11
Wynajmuje mieszkanie ok 3 lata, nagromadziłem tam pełno rzeczy, mam pełno książek, ubrań. Mieszkanie było puste, pokupowałem tam meble, łożko, pralke, lodówke, rolety, karnisze, jakiś dywan. Wszystko praktycznie urządzałem. (wszystko jest moje mam paragony). Właściciel mieszkania ogłosił, że mieszkanie idzie na sprzedaż.
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta
Da się jakoś to zablokować? Co teraz z tymi rzeczami co kupiłem zrobić. Chodzę od rana zdenerwowany nie wiem co robić.
#nieruchomosci #kiciochpyta

Kasa?
Charakter?
Pozycja?
Status?
Nie! Był przystojniejszy niż inni. GENY. WYGLĄD. Jak wy obrzydliwi puasi, peldzeje chodzące pszenice i inni możecie ciągle negować to co jest najważniejsze! WYGLONT
Ciekawy zabieg - jest najatrakcyjniejszy = serce samotnej matki należy do niego
Sami widzicie, że miłość i przywiązanie to pociąg do GENÓW a nie do kasy, brzuchów, zakoli i bieda pensji "umysłego" robola 15k który ma klite 50m2 w 10-letnim zamiast 30-letnim kredycie i jakąś multiple w leasingu.
Do następnego
#xyden #redpill #blackpill #tinder #badoo #niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow #rozwojosobisty #rozwojosobistyznormikami #bluepilll #normictwo #pua #cope #tfwnogf #wychodzimyzprzegrywu #logikarozowychpaskow #julka #rozowepaski
źródło: comment_1662316958YsqdtsW0KGasfcFi5ltxHk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś magiczną istotą, która w młodości poznała stwórców tego świata. Widziałeś jak imperia powstawały i upadały, czegokolwiek się nie dotkniesz, jesteś w tym mistrzem. W końcu miałeś na to kilkaset lat. Pamiętasz największe triumfy i tragedie. Istoty Twojej rasy są ideałami piękna i te pe i te de.
Co robisz ze swoją wieczną
Nie przez przypadek Aragorn u Tolkiena wiąże się z Arwen i to dopiero po zdobyciu tronu i za zgodą Elronda, czy jakoś tak, a nie z Legolasem po pierwszej randce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodzi o fakt, że "zwykli ludzie" piszą wam wprost = "Sąsiedzi nie są tak atrakcyjni jak elf, więc nic dzinwego, że jej serce należy do niego"
Taka prosta informacja. Serce należy do niego bo jest
Komentarz usunięty przez autora Wpisu