Aktywne Wpisy

WykopekPol +9
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
torian15 +39
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz

tak - n i e p r a c u j ą
w sensie szczególnym i ogólnym, bo są zadłużone wobec państwa
@harold97: Daj dowód. Daj
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Nie dlatego, że będzie zakaz. Po prostu nikomu nie będzie się opłacało zatrudnić baby xD
@harold97: Ja nie jestem idiotą bo tak zakładam a to dlatego że ja nigdzie tak nie zakładam. Nigdzie nie napisałem że masz ekskluzywne schorzenie. Ba, w swoim komentarzu sam napisałeś że konkretnie TOBIE należy się urlop z powodu schorzenia niż wszystkim miesiączkującym kobietom, tu masz dowód: https://www.wykop.pl/wpis/67533281/oho-widze-ze-proba-przepychania-agendy-miesiaca-do/#comment-239956693
Idiotą może być tylko ten który twierdzi że
@aarahon: ból pleców to też fakt, znany pewnie od zarania dziejów. To czemu ludzie nie dostają urlopów plecowych? ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Czemu człowiek, który pracuje na 100% ma być karany za to, że nie jest gorszy, a gorsza osoba która przez problemy
jak już się bawimy w idiotów którym trzeba tłumaczyć oczywistości bo inaczej powiedzą, że coś się zakłada to też się w to pobawię, korona mi z głowy
@marv0oo: ludzie nie dostają urlopów plecowych bo ból pleców nie występuje regularnie. Ból pleców spowodowany jest urazem fizycznym bądź schorzeniem na które są odpowiednie kody chorobowe więc ci ludzie wolą zwolnienie L4.
@anonimek123456: o jak parsknąłem xD
Taki twój obraz - tylko domaluj kolorowe włoski.
źródło: comment_1662319522bu0PeSN4zZhXy7Xjqn2vtt.jpg
Pobierz@anonimek123456: XDD