Aktywne Wpisy

mirko_anonim +128
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

Kobieca empatia wobec mężczyzn po prostu nie istnieje. Myślą tylko o sobie i o własnych przywilejach.
Ta w różowych włosach stereotypowej Karen srogie piguły xd
źródło: comment_1662309994x5n0QNVm9icCr9FVQSwtBI.jpg
Pobierz@Tywin_Lannister: Tak w ramach odejścia od zwyczaju wyśmiewania kobiet na takich stanowiskach? https://www.rp.pl/kraj/art13407671-babska-szychta-kobiety-w-kopalniach
A bóle menstruacyjne to nie jest wymysł lewackich mediów tylko fakt nauki znanej od kilkudziesięciu lat.
@aarahon: trzeba było wysłać artykuł z 1982 roku. Bardziej by ci pasował do agendy podłych mężczyzn i ucieśnionych kobitek
@aarahon: to trzeba było wysłać artykuł z 1882 roku o tym, że nie mają praw wyborczych.
To jest inny świat niż 10 lat temu.
Poza tym fajnie by było, jakby się wypowiedział jakiś górnik - o tym, jak to wygląda obecnie ¯_(ツ)_/¯
@Tywin_Lannister: Ja się opieram na tym co jest aktualne dlatego podlinkowałem Ci artykuł który opisuje aktualną sytuację (mimo że jest sprzed 10 lat), od tego czasu nic się nie zmieniło w przepisach.
@harold97: w kontekście Twojej sraczki nic.
@aarahon: czy ja gdzieś zaprzeczyłem ich egzystencji? xd
Istnieją i dla wielu kobiet są dokuczliwe. Dlatego istnieje zwolnienie lekarskie.
Urlop menstruacyjny może dla mnie powstać - jeżeli otrzymam tyle samo dni urlopu co kobiety.
@Tywin_Lannister: nie, ale zdawało mi się że w swoich wpisach podstawowe różnice między kobietami i mężczyznami więc o nich przypominam.
źródło: comment_1662311349AgorkiD7lBxgRQo9fOpoqD.jpg
Pobierz@aarahon: Skoro sprowadziłeś poziom dyskusji do postowania śmiesznych obrazków, to mam też takowy dla ciebie.
źródło: comment_1662311589l1lxSkDYpkysalGa5JGiry.jpg
Pobierztypowy cuckold sojak jest typowy ¯\_(ツ)_/¯
@harold97: a zajmiesz tyle samo miejsc w przychodniach co wszystkie pracujące kobiety które tego dnia mają miesiączkę?
@harold97: nie wiem, skąd mam wiedzieć? Twierdzę w ogóle tak? Napisałem gdzieś tak?
I całkiem sporo jest takich osób, tylko nikt na dzień dobry czy w ogóle podczas rozmowy ci nie powie, że ma takie schorzenie ¯\_(ツ)_/¯
Czemu niby kobiety miały by nie kisić się w przychodniach a my już tak, pamiętaj, że w tej liczbie chorych są