Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +395
#profesorchris jak czytam komentarze pod tym jego „filmem o niczym” i widzę ile frajerow mu wpłaca pieniądze, to mi się chce śmiać i płakać jednocześnie, że tacy ludzie oddychają tym samym powietrzem. Łykają wszystko co im powie jakiś dzban na jutubie, milioner, który ma kilka samochodów i prawie 500k obserwujących na yt i pierwsze co robi? Ogłasza zbiórkę, bo on nie ma pieniędzy xD
Żeby w tym filmiku było cokolwiek
Żeby w tym filmiku było cokolwiek

SzycheU +32
Jakim cudem kierowca busa ma widok z góry i widzi kto jeszcze pali xdd
źródło: 1000005083
Pobierz

Komu PKO sprzeda aktywa Rafako... tzn. swoje aktywa ( ͡° ͜ʖ ͡°) to już nie jest takie ciekawe.
Nie sądzę, by firmy ustawiały się po to w kolejce.
Od 2 lat wiodące firmy z branży inwestowały sporo kasy pod energetykę atomową – co Rafako ma do zaoferowania? Narzędzia po bublu? Pliss – czy halę, w której budowano palniki do bubla, a
@ejsidisi:
Tak było. Tylko że były to sprawy groszowe, bez większego znaczenia dla elektrobudowy
w sensie co? Rafako oddało trefny kocioł i to nie wina kiepskiego węgla?
Węgiel jest kiepski, od początku taki był. Nawet podpisano aneks do pierwotnej umowy, o dodatkową rozbudowę infrastruktury, w celu umożliwienia spalania paliwa o większej rozpiętości w zakresie podstawowych parametrów, niż wskazano w kontrakcie, patrzcie:
źródło: comment_16617964300QzM8ycFalLKNF8aFiQOIF.jpg
PobierzTeż nie jestem. Nie musisz się na tym znać, by zrobić małe śledztwo
źródło: comment_16617988267Y96TdoqkErcT3I5tYXsMu.jpg
PobierzNie nie nie :)
Jutro robią
Pewnie!
A w sumie to nawet nie musisz oglądać – podejrzewam, że wszystkie media będą o tym pisać. Będziesz miał skróty :P
Aczkolwiek dzięki za info o konferencji, będę śledzil temat
Tak, była. Główne media nie rozpisywały się szczególnie o tym, ale wszystkie branżowe owszem.
Lipa, bo jednak pomyliłem się z aneksem. PKO znowu podpisało im linie kredytową na ten miesiąc. Nie wiem dlaczego to zrobili ¯\_(ツ)_/¯