Aktywne Wpisy
sildenafil +653
Stanie na baczność w samych majtkach lub czasami bez przed urzędnikami państwowymi podczas przymusowych badań lekarskich w celu naznaczenia kategorią przydatności do użycia podczas wojny - czy jest coś bardziej pozbawiającego godności obywatelskiej?
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Jesteśmy na półmetku tegorocznej kwalifikacji wojskowej. Jeszcze miesiąc. Powodzenia.
#kwalifikacjawojskowa #obowiazkowecwiczeniawojskowe #medycyna #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #wojsko #depresja
Borg-Net +297
"PODŻEGACZ WOJENNY" to nowa linia ruskiej propagandy. Po wypowiedzi Macrona o wyslaniu wojsk na Ukraine, kazdy kto uwaza to za dobry pomysl jest napiętnowywany tym pejoratywnym okresleniem... kacapy musialy sie niezle zesrac na wiesc, ze kraje NATO aktywnie rozwazaja aktywna obrone na terenie Ukrainy :) Dlatego staraja sie oczernic kazdego kto uwaza, ze lepiej jest sie bronic na terenie Ukrainy niz we wlasnym kraju.
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
Te ruskie #!$%@? w trollowniach chyba nie znają
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Są tu jacyś niebiescy doświadczeni w randkowaniu ale +-30lat? Jak u was wygląda sytuacja? Dla mnie rynek matrymonialny to jakiś nieśmieszny żart. Nie jest problemem mieć pary, nie jest problemem chodzić na randki tylko znaleźć kogoś sensownego w tym wieku. Nie jestem wybredny ale też nie chce brać byle czego tylko dlatego że singiel. Obojętne mi czy ma 18 lat czy 30, czy jest po studiach czy po zawodówce. Za każdym razem okazuje się na żywo, że z wyglądu jest kilka poziomów niżej ode mnie. Nie ładniejsza, nie podobna tylko znacznie gorsza. Okej, wygląd nie jest najważniejszy, może ma fajny charakter i będzie chemia. Otóż nie.. żadna nie nadrabia charakterem. Nie oczekuje wiele, fajnie jakby miała jakieś zainteresowania, cechy charakteru świadczące że nadaje się do związku, jakieś normalne podejście do życia. Za każdym razem czuje się jakbym spotykał się z koleżanką albo siostrą - co najwyżej dobrze się wymienia informacje i tyle. Mimo udawania światowych, ambitnych, otwartych umysłów okazuje się, że najważniejsze w życiu to przeleżeć przy serialach i narzekać na swój los a i czekać na księcia z bajki który nada kolorów w jej szarym życiu. Mam wrażenie, że na rynku zostały same odpady których nikt nie chce. Na żywo w moim otoczeniu same zajęte ale to zupełnie inny poziom i nie dziwie się że zajęte bo dobrze przebywać w ich towarzystwie. Nastolatki które rzekomo pragną starszego pana to mit i najczęściej mam powodzenie u panien w wieku 25-27 lat ale po kilku spotkaniach okazuje się dlaczego są same...
#single #singiel #przegryw #tfwnogf #podrywajzwykopem #zwiazki #relacje #tinder #blackpill #randki #seks #badoo
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6304f6b44b667fab5f9fc435
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
@AnonimoweMirkoWyznania: nie istnieje mężczyzna, który w wieku 30+ jest atrakcyjniejszy od większości kobiet w wieku 18-30 lat, a jednocześnie nie może sobie kogoś znaleźć "na swoim poziomie". Nie jesteś po prostu aż tak
@cross7676: jestem na tej grupie, żeby tam wylądować, to nie wystarczy sam ghosting, ale trzeba też rzucić jakimś chamskim testem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@AnonimoweMirkoWyznania: Dziwne... Mi się nigdy nie zdarzyło aby dziewczyna przyszła brzydsza niż na zdjęciach.
Zawsze jest albo bardziej na plus, albo mniej.
Aczkolwiek i tak kończy się przeważnie na jednej randce, ale z innych powodów.
Ostatnia chyba stwierdziła że "to nie to" bo miała inne zdanie na temat szczepionek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Chociaż szczerze... Jak dowiaduje się jak znajomym
Mężatki z dziećmi nie mają czasu, bo po pracy muszą zapieprzać z dziećmi i ogarniać dom.