Aktywne Wpisy

bluber +11
Dzisiaj mam urodzinki ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Z tego powodu pozwolę sobie otworzyć!
Z tego powodu pozwolę sobie otworzyć!
źródło: temp_file1711348356806026249
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file1711348356806026249
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
źródło: comment_16611638830rQxg1aaryQmAheYwe95gi.jpg
Pobierz@powaznyczlowiek:
widziałem na jednym osiedlu, spółdzielnia remontowała chodniki które się zużyły, połamane duże płyty chodnikowe
@xdTM: czytanie ze zrozumieniem leży?
Chodzisz równo tak jak jest poprowadzony krawężnik? xD
@Papieszpolak6996: to wtedy miałbyś chodniki w każdą stronę. Wystarczy nie robić ich wąskich pod kątem prostym, tylko szersze na "skrzyżowaniach", żeby ludziom się naturalnie szło po
@Papieszpolak6996: to pół metra kwadratowego
Da się? Da. Tylko trzeba mieć mózg.
@Polasz: Mrówki, takie robaki, robią to instynktownie i naturalnie - odkrywają najkrótszą drogę. Jeżeli przechodzisz tędy codziennie, idą do pracy, sklepu, szkoły - to w skali roku oszczędzasz już sporo czasu.
Pytanie dlaczego człowiek, po architekturze, projektujący chodniki jest głupszy od mrówki?
@xdTM: jeżeli ci odpowiadam że nie umiesz czytać to znaczy że odpowiedź już była podana i jej nie przeczytałeś, logiczne, tym bardziej że podałem ją zanim się wogóle przyczepiłeś
@Papieszpolak6996: @Polasz: no właśnie. U mnie w mieście jest kilka takich skrzyżowań gdzie chodnik został zrobiony bez pomysłu. Mam wrażenie, że ktoś kto to projektował nigdy nie widział tego miejsca ze screenshote na żywo. Przecież wiadomo, że nikt nie będzie szedł
źródło: comment_16612447325zY7WGpk1mQ6fWHMaVWznE.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora