Aktywne Wpisy
Wontensso +17
Kurła od 3 miesięcy próbuje sprzedać działkę budowlaną 20 arów w lubuskim w okolicach gorzowa wlkp. Za dobrą cenę. Na prawdę fajna, przy lesie. Na wsi. Co jest nikt nie chce się budować? 10k odsłon na otodom i 1 telefon
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
#nieruchomosci
#budujzwykopem
#dom
Isaqe0 +476
Strażnicy dziecięcych marzeń. Czyli jedna z grup tak zwanych łowców pedofili. Jeden ze znajomych właśnie padł ofiarą tych o to wspaniałych w #!$%@? ludzi. Dlaczego ofiarą zapytacie, a no dla tego że od początku do końca prowokowali całą sytuację. Wykorzystali jego niepoczytalność żeby zrobić swoje show, manipulowali nim i wpuszczali go na miny żeby pisał to co nie trzeba. Chłopak jest od urodzenia chory, ma schizofrenię, do tego ciężka depresję, jedzie od
Miałem w życiu dwa diesle VAGa i dwa benzyniaki VAGa
Benzyniaki miały być pancerne i nic się miało nie psuć, a diesle miały być złe na krótkie dystanse.
W dieslach miałem łącznie zero usterek, w benzyniakach miałem ich kilka, a byłem w posiadaniu tych aut około roku (każde z nich)
Jak masz 1.9 TDI, to nie ma już lepszej opcji. Pamiętaj, kimkolwiek jesteś, ministrem czy śmieciarzem, jeździj 1.9 TDI, to naprawdę pysznościowe silniki
#samochody #motoryzacja #volkswagen #takaprawda #truestory #passat
O ile silnik był spoko, to cała reszta waliła konia aż miło. Zawieszenie, coś kradło prąd, jakieś dziwne awarie głupich wycieraczek.
Także jak trafisz, tak masz :)
Zanim kupiłem
@Shatter: To śmieszne bo akurat dla mnie właśnie w VAGu dziwnie działa to podtrzymanie napięcia po wyjęciu kluczyka.
Człowiek od kiedy ma prawo jazdy czuje zachwyt nad tym jak ładnie na tle innych aut z tego samego okresu prezentuje się Mazda 6.
Ale tylko z daleka, bo z bliska ma dziury w progach
@cwlmod: xD typie