Aktywne Wpisy
Davn +234
Siema,
Dzisiaj przedstawie wam kilka argumentów, dlaczego wyglądanie jak ludzki byk rozpłodowy nie musi być celem każdego faceta uczęszczającego na siłownie
1. Efekty zdrowotne, które dają trening siłowy można uzyskać już przy treningach 3x 25 min lub 2x40 min tygodniowo
2. Bez ciśnienia na czas i w swoim tempie, można utrzymywać stałą sylwetkę i nikt ci karnetu na siłownie nie zabierze. Pic related - od 5 lat wyglądam prawie tak samo z
Dzisiaj przedstawie wam kilka argumentów, dlaczego wyglądanie jak ludzki byk rozpłodowy nie musi być celem każdego faceta uczęszczającego na siłownie
1. Efekty zdrowotne, które dają trening siłowy można uzyskać już przy treningach 3x 25 min lub 2x40 min tygodniowo
2. Bez ciśnienia na czas i w swoim tempie, można utrzymywać stałą sylwetkę i nikt ci karnetu na siłownie nie zabierze. Pic related - od 5 lat wyglądam prawie tak samo z
lord-nihilus +70
https://www.wykop.pl/wpis/67238635
Stojąc na przejściu na pieszych podeszło dwóch typów. Niby nic, ale przy przechodzeniu widzę kątem oka że się gapi co chwile.
Gdy ich wyprzedziłem usłyszałem podśmie*ujki i dźwięk zbierania śliny. Oho...
Ide dalej, a oni za mną, skręcam i wchodzę w budynek.
Przez szybke widziałem jak się przyglądał drzwiom którymi wszedłem
A drugi gadał "Choć! Zostaw ku..."
I pewnie usiedli na ławce aby czekać na przegrywa do gnębienia...
Nie wiedzieli tylko ze jest drugie wyjście.
Normik "brokuł" na łbie, kolega i jakieś dwie karyńska.
Ha tfu.
Śmiechłem.
#przegryw #normictwo #mobbing #stalking
któryś z kolei będzie mial niespodziankę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kółko #!$%@? społecznego kreci sie dalej, cwaniaczki się mnożą i jest coraz ch*jowiej na świecie.