Aktywne Wpisy

SilverDragon +81

Anoniemamowy +26
Baby to takie materialistki, że masakra. Mam 3 koleżanki w wieku 25-35 lat, wszystkie trzy mężatki. Tak się składa, że mężowie wszystkich trzech pracują za granicą - jeden jest jakimś podwykonawcą i pracuje w budowlance w Niemczech, drugi jest kierowcą tira i sra do żwira i robi trasy po krajach UE, a trzeci pracuje w czymś w rodzaju tartaku/hali produkcyjnej w Norwegii i wykonuje drewniane, duże elementy i podzespoły do różnych rzeczy.

Pamiętam jak ludzie się dziwili po cholerę te metalowe plakietki. A to Inpost walczył z chorymi przepisami, by zaistnieć na rynku. P------e prawo mocno im to utrudniało, ale w końcu się udało. I co teraz mamy dzięki Inpost? Większość wie i chętnie korzysta z usług paczkomatów, dzięki temu nie musimy polegać do widzimisię kuriera o której podjedzie pod dom, albo co gorsza o zgrozo - ganiać z awizo na pocztę następnego dnia. Dziękujemy Pan Inpost - udowadniasz, że prywatna inicjatywa zdecydowanie częściej jest bardziej wydajna i ułatwia życie ludziom.
źródło: comment_1660900435TE2judHS4J1AXHjxcGlmgk.jpg
Pobierzźródło: comment_1660900680ZcQoHqQNJVVtJzkeXKzVjK.jpg
Pobierz@kuroszczur: ja to jesz\cze miałem parę kilo metalu który wykorzystałem w różny sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzisiaj inpost zamiast do listow blaszke przykleja pracownikom do wyplaty zeby w kieszeni sprawiala wrazenie ciezszej.
1. Ci którzy nie pamiętają czasów jak Poczta była totalnym monopolistą (bo są za młodzi)
2. Ci którzy te kilkanaście lat temu nie mieli internetu i z pocztą mieli styczność jedynie jak pocztówkę z wakacji dziadkom wysyłali