Wpis z mikrobloga

• 643
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 80
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Odpisałem autorowi na FB, bo jak się okazało temat stał mi się nagle dużo bliższy:

Czytałem o Tobie dziś po raz pierwszy. Treść tego postu trafiła do mnie z portalu Wykop.pl. Byłem nieco obojętny na całą akcję, ale w połowie twojego komentarza trafiłeś w moje serce po stokroć. Jestem reżyserem, produkuje głównie reklamy telewizyjne. Pracuje w branży gdzie każdy rozpycha się łokciami i podlewa swoje ego, tak to już w filmie jest.
  • Odpowiedz
@graf_zero: Myślę, że w wielu wypadkach bardziej niż to jest powszechnie przyjęte. Serio ludzkość robi masę niepotrzebnych rzeczy i wytwarza masę niepotrzebnych problemów, bez któych świat świetnie funkcjonowałby dalej, i nie chodzi mi tu bynajmniej o szukanie leku na raka. Jeżeli synonimem akceptacji stanu zastanego jest dziad, który non stop klepie "kiedyś to było" i neguje każdą zmianę, to jak najbardziej istnieje też zjawisko przeciwne, jakichś maniakalnych fascynatów "rozwoju" i
  • Odpowiedz
- Gdyby były wyższe, Polska zyskałaby na prestiżu. Nie jesteśmy małym krajem, liczymy się w Europie, więc i na solidne góry zasługujemy. Zdobyć dwuipółtysięcznik to już coś znaczy! Przysięgłem sobie, że coś z tym zrobię.

@legitscoper: i znowu piszesz bzdury ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz