Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 143
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Co jak ja go teraz wspieram, robie obiadki, sratki, a on za jakiś czas jak zacznie zarabiać porządny hajs, rzuci mnie dla jakiejs mlodszej, ladniejszej, szczuplejszej lambadziary?

@Kanarynka: Zostanie ci już tylko ktoś spod tagu przegryw ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Kanarynka No to może warto się nad tym zastanowić? Chyba że nie chcesz rozwoju i nie chcesz zarabiać więcej. Tak czy siak zdradzić może Cię każdy zawsze i wszędzie i nie masz na to wpływu. Za to wypływ masz na to jak Ty sobie z tym poradzisz i z czym zostaniesz.
  • Odpowiedz
@Kanarynka: Jsk niebieski traktuje ciebie? Jesteś z tego zadowolona?

Czy niebieski wspiera ciebie? Jak on podchodxi do ewentualnej możliwości twojego rozwoju?
  • Odpowiedz
@fiir: jak ja bombelkow nie chce ¯\(ツ)_/¯

@Pralko-suszarka: nie bardzo, bo przegrywy szukaja mlodej, szczupkej dziewicy ¯\
(ツ)_/¯

@MalaHelenka: caly czas od kilku lat sie zastanawiam co chcę robic, czego sie uczyc itd xD

@MMARS: a no wspoera, dobrze traktujemy siebie nawzajem. Ale kto wie co bedzie jak sie zestarzeję a on wzbogaci ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Kanarynka: ty lepiej powiedz jakie pieniadze. Bo jak nie jakies prawdziwe to srsly jakis piwniczak 20k to nie jest super material zeby mogl sobie zdradzac jezeli nie byl alwaro wczesniej :P
  • Odpowiedz
@fiir: skad mam wiedziec ile bedzie zarabial za x lat?
Mi wystarczy swiadomosc, ze byc moze bedzie go stac na mieszkanie, wakacje kilka razy w roku, a ja bede zarabiac jakis % tego co on
  • Odpowiedz
@Kanarynka:
Przeczytaj historie Connora McGregora i jego partnerki Dee Devlin. Jak go wspierała żeby mógł trenować. Connor jest bardzo dobrym o zawodnikiem UFC bo miał wole walki i wsparcie partnerki. Nie zostawił jej gdy się wybił.
Przeczytaj historie Erica Barone znanego jako ConcernedApe (twórca Stardew Valley) i jego partnerki Amber Hageman. Według tego co mówił sam Barone ona pracowała na dwa etaty żeby ich utrzymać bo wierzyła w to że
  • Odpowiedz
@Kanarynka: zdradzić i oszukać może każdy zawsze i wszędzie niezależnie od okoliczności, urody i charakteru partnera. I dlatego lepiej w życiu zadbać też zawczasu o siebie. Wspieranie partnera jest super i podział, w którym to ty więcej robisz w domu w sytuacji, gdy on ma w niedalekiej przyszłości dobre perspektywy zawodowe jest zrozumiały. Jednak na twoim miejscu dążyłabym do tego, by mimo wszystko robić też coś w celu własnego rozwoju
  • Odpowiedz
  • 0
@Kanarynka woo baba płacze że nie zarabia dobrze i że gotuje obiad. To weź zarabiaj od niego więcej i tyle a nie nie wiesz co robić. Myślisz że jak jesteś kobietą to wytłumaczysz się tym że nie wiesz co chcesz robić? ZNAJDZ SOBIE BECIAKA i nie zawracaj głowy aktualnemu chlopowi
  • Odpowiedz
  • 0
@jatylkozapytac fajny poziom. Rozkładanie nóg za utrzanie. Do szkoły albo do pracy która da ci możliwość rozwoju. Babska logika... Mam tzipe to mnie się należy i mogę nic nie robić
  • Odpowiedz
@Kanarynka i w czym problem? Jeśli taki podział ról wam odpowiada to macie szczęście i w przeciwieństwie do piszących tu frustratów mających manię gonienia króliczka - mniejsze szanse rozpadu pożycia. Po sformalizowaniu związku zabezpieczać Cię będzie prawo - będziesz mogła w przyszłości udowodnić przed sądem, że wspierałaś tak i siak, dbałaś o to i sramto i w razie W - dostaniesz alimenty. Tylko to musi się stać z jego winy, a
  • Odpowiedz